Întrebare cu răspuns(uri)

Cat dureaza reemiterea unui card fizic Orange Money?

In cazul in care utilizatorul pierde sau se deterioreaza ori i se fura cardul fizic Orange Money, cat timp dureaza inlocuirea lui?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Reemiterea unui nou card de debit Orange Money se face în termen de aproximativ 3 zile lucrătoare de la procesarea cererii.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (2)

67%

2 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

67% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Daca luni pica Craciunul, atunci si Marti e liber, fiind a doua zi de Craciun, deci abia Miercuri se va elibera. Exista legislatie, trebuie citita, nu doar raspuns la misto. :)

teacher nu am raspuns la misto. Fara sa iti dai seama tu esti mai aproape de adevar cu primul raspuns referitor la emiterea cardului Orange Money. Nu trebuia sa rectifici de la 5 zile la 3 zile. Nici o banca din lume,nu din Romania nu emite un card in 3 zile. Sunt date de procesat care dureaza,inrolarea cipului,livrare etc. Orange Money NU emite un card mai devreme de 7 zile. Acesta este si raspunsul standard oferit de consultantii Orange Money in momentul solicitarii. Dar efectiv el dureaza cam 10 zile cu tot cu livrare. Acest aspect este verificat de mine in doua situatii asemanatoare si de mentionat ca livrarea s-a facut intr-un OrangeShop,unde de regula ajunge mai repede decat la adresa de domiciliu.
_______
In ceea ce privesc zilele libere ale sarbatorilor religioase, crestine nu ma prea pricep eu fiind musulman.

Eu nu am rectificat nimic... eu am zis doar ca eu personal l-am primit in 3 zile. am depus cererea intr-o luni dimineata, si miercurea era cardul in Shop....Domnisoara de la Orange cu care am discutat, mi-a zis ca dureaza in general pana la 5 zile pana il voi primi, si chiar m-a intrabat daca in vinerea respectiva pot sa merg sa il ridic.... ma gandesc ca tot atat ar trebui sa dureze si la reemitere

Repet,NICI O BANCA DIN LUME NU EMITE UN CARD IN 3 ZILE. Doar aprobarea cererii de emitere dureaza cel putin 24 de ore daca nu mai mult.Abia dupa aprobare se trece la procesarea cardului fizic. Apoi se pune in plic si se trimite prin curier la un magazin sau la adresa de domiciliu (din Bucuresti pana in Cluj ii ia o zi).De unde scoateti voi 72 de ore cu livrare cu tot nu stiu. Eu vreau sa informez colegii corect.

Din contra Miha,la reemitere formalitatile sunt mai complicate. In primul rand ca aplicatia Orange Money nu mai adauga un card nou pana cel vechi nu e sters complet din sistem. Chiar si asa,reemiterea nu se poate face din aplicatie ci doar sunand la Orange Money sau intr-un magazin Orange. Apoi aplicatia Orange Pay nu mai inroleaza cardul nou pana ce cel blocat nu este sters si pana nu iei legatura cu Orange Money. Orange Pay nu inroleaza automat cardul Orange ci doar manual si NEAPARAT cu ajutorul unui consultant Orange Money. Daca esti norocos,ii prinzi repede la telefon dar daca esti ghinionist astepti si cateva zile. Revenind la reemiterea cardului,in cazul compromiterii datelor cardului,acestea trebuie verificate,de ce s-a intamplat acest lucru,care este cauza si apoi se trece la procesarea cardului. Aceeasi pasi se fac si in cazul furtului,pierderii sau deteriorarii,fapt pentru care se percepe si o taxa de 20 de lei. Nu este o taxa extraordinar de mare insa reemiterea cardului pentru compromiterea datelor ar trebui sa se faca gratuit fiindca acest lucru se intampla din vina serviciului si nu din vina clientului. Asta asa ca sa fim obiectivi.

@Ascary, uite, nu mai fi necredincios:) Luni 26 august la pranz am fost la Shop, marți 27 august dimineață am primit mesajul de mai jos (din screen shot )de la Orange Money,referitor la completarea unui chestionar cu privire la vizita mea atunci când am făcut cardul, iar miercurea, pe 28 cardul îmi era emis. Îți atasez screen shot. Și dacă tot nu crezi, sunt informații care se pot verifica. Nu pot face screen shot in aplicație ca să îți arăt că pe 26 mi-am instalat aplicația, și mi-a apărut deja iban-ul atunci, in aceeași zi.

Irelevante capturile puse. Dar hai sa incheiem polemica ca nu ajungem nicaieri.
Atat trebuie sa retina lumea care ne citeste ca Orange Money NU elibereaza carduri mai devreme de o saptamana cel putin dar de regula acesta este emis in 10 zile cu tot cu livrare,restul sunt povesti.

In aplicație se poate să apară după numai 3 zile , însă cardul propriu îl poți avea după minimum 4-5 zile de la deschiderea contului. Dacă îti este livrat la domiciliu poate dura pîna la 8 maximum 10 zile. La noi cam acesta este timpul de emitere a cardului, de distrugere, furt sau în cazul în care a expirat termenul de valabilitate.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!