Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

A mai făcut cineva credit prin Orange Money IFN?

A mai făcut cineva credit prin Orange Money IFN? îți dau banii în mana sau trebuie sa cumperi produsele lor?

Răspunsuri

Conditiile de eligibilitate pt accesarea creditului My Reserve sunt: clienți persoane fizice cu rezidență fiscală în România, cu vârsta de peste 18 ani, venit net lunar de minimum 400 lei și cu vechime minimă de o lună raportată la ANAF, la actualul loc de muncă.
Nu este necesara achiziționarea de produse suplimentare.

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List

Bun venit in comunitate! Cred că faceți referire la creditul My reserve de la Orange. Banii ii primiti fie în mana, din orice Orange Shop, fie mai accesibil, pe cardul Orange Money. Ideea este că nu sunteți condiționată de cumpărarea nici unui produs din magazinele Orange.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Roxana, bun venit în Comunitate!

Pentru că, așa cum spunea și Anca07 (mulțumim!), acest subiect a mai fost dezbătut, îl vom închide. Te rugăm să accesezi topicul https://comunitate.orange.ro/questions/2186779-luat-imprumut-orange-money și să pui întrebarea acolo.

 

Pentru mai multă eficiență, înainte de a adauga o întrebare, folosește bara de căutare și vezi dacă întrebarea ta nu are deja un răspuns.

În momentul in care formulezi întrebarea, îți sunt oferite și intrebări similare și în felul acesta vei evita dublarea unui subiect deja dezbătut.

 

Mulțumim!

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!