Întrebare fară răspuns

Triplare puncte Thank You în magazinul online

Salut tuturor!

Știați că punctele Thank You valorează acum de 3 ori mai mult, în magazinul online? Triplarea lor se acordă doar la achiziția unui telefon (inclusiv în rate pe factură), împreună cu prelungirea unui abonament pentru 24 de luni.

Campania se desfășoară exclusiv în magazinul online, în perioada 3 decembrie 2019 – 16 martie 2020 (LAST EDIT prelungire perioada 24 martie - 2 septembrie 2020), în limita stocului disponibil (https://www.orange.ro/oferte-speciale/).

 

Ce părere aveți? Veți profita de această ofertă?

 

Update 28.10.2020: oferta cu triplarea punctelor Thank You a revenit și se acordă doar la cumpărarea unui telefon, inclusiv dacă este achiziționat în rate pe factura Orange, împreună cu prelungirea unui abonament pentru 24 de luni. 

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 6

Ce frumos. Daca stiam mai amanam cu prelungirea abonamentului. Din pacate al doilea numar pe care as putea sa-l prelungesc nu se incadreaza in perioada mentionata. Cu alta ocazie... :)

Buna MihaelaC,
‏‏‎ ‎
Stiam de oferta dar nu mai pot beneficia de ea pentru ca am prelungit abonamentul in noiembrie.
Foarte buna oferta de triplare.

Suna bine.. Dacă apelez la un consultant care mi-a prelungit abonamentele si inainte, la fidelizare, fără a ma deplasa, totul pe mail si/sau telefonic, si ii spun sa foloseasca si punctele, se considera online si valorează triplu?
Nu sunt multe, intreb si eu.. ca telefonul e cam scump si orice e binevenit :)))

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Eu intru in ultimele 6 luni de contract abia în august-septembrie. Cine știe, poate va fi și atunci ceva promoție asemanatoare. :)

@jay, negociezi cu un consultant la retenție, primești minim 500 puncte la un abonament de 16 euro și apoi dai comanda de telefon online și ai 150 euro reducere. Eu am prins cu dublarea punctelor în aprilie 2019.

Si mie mi-au dat odata 500 de puncte. Depinde acum si cu cine negociezi. La ultima prelungire mi-au spus ca nu se mai dau puncte la retentie desi eu stiam ca se dau. N-am primit nimic in cele din urma si am negociat doar pe resurse,fara telefon.

Multumesc Răzvan, buna idee, sa vedem ce se intampla.. :)

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

@Rafa, ma gândeam ca si ei tot intr-un cont online lucrează si, speram ca, la adăugarea in cos, se înmulțesc, asa cum ar fi daca le-as pune eu.. speram si eu :))

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Sa inteleg faptul ca odata cu aceasta campanie de triplare a punctelor in online, in cazul meu primesc, bani de la Orange sa cumpar telefoane la fidelizare si repozitionare de abonament ?!?!?!? :D

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Haha, vechea problema cu abonamentul Orange Me 8.
@FaraUnId încearcă sa intri pe telefon si alege abonamentul dorit pentru a vedea prețul corect.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!