Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Triplare puncte Thank You în magazinul online

Salut tuturor!

Știați că punctele Thank You valorează acum de 3 ori mai mult, în magazinul online? Triplarea lor se acordă doar la achiziția unui telefon (inclusiv în rate pe factură), împreună cu prelungirea unui abonament pentru 24 de luni.

Campania se desfășoară exclusiv în magazinul online, în perioada 3 decembrie 2019 – 16 martie 2020 (LAST EDIT prelungire perioada 24 martie - 2 septembrie 2020), în limita stocului disponibil (https://www.orange.ro/oferte-speciale/).

 

Ce părere aveți? Veți profita de această ofertă?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Ce frumos. Daca stiam mai amanam cu prelungirea abonamentului. Din pacate al doilea numar pe care as putea sa-l prelungesc nu se incadreaza in perioada mentionata. Cu alta ocazie... :)

Buna MihaelaC,
‏‏‎ ‎
Stiam de oferta dar nu mai pot beneficia de ea pentru ca am prelungit abonamentul in noiembrie.
Foarte buna oferta de triplare.

Suna bine.. Dacă apelez la un consultant care mi-a prelungit abonamentele si inainte, la fidelizare, fără a ma deplasa, totul pe mail si/sau telefonic, si ii spun sa foloseasca si punctele, se considera online si valorează triplu?
Nu sunt multe, intreb si eu.. ca telefonul e cam scump si orice e binevenit :)))

Eu intru in ultimele 6 luni de contract abia în august-septembrie. Cine știe, poate va fi și atunci ceva promoție asemanatoare. :)

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

@jay, negociezi cu un consultant la retenție, primești minim 500 puncte la un abonament de 16 euro și apoi dai comanda de telefon online și ai 150 euro reducere. Eu am prins cu dublarea punctelor în aprilie 2019.

Si mie mi-au dat odata 500 de puncte. Depinde acum si cu cine negociezi. La ultima prelungire mi-au spus ca nu se mai dau puncte la retentie desi eu stiam ca se dau. N-am primit nimic in cele din urma si am negociat doar pe resurse,fara telefon.

@Rafa, ma gândeam ca si ei tot intr-un cont online lucrează si, speram ca, la adăugarea in cos, se înmulțesc, asa cum ar fi daca le-as pune eu.. speram si eu :))

Nu mai am multe puncte. Plătesc facturi mici. Daca ar fi triple, as avea 18 euro. Dar e un bonus ! Multumim de informație !

Sa inteleg faptul ca odata cu aceasta campanie de triplare a punctelor in online, in cazul meu primesc, bani de la Orange sa cumpar telefoane la fidelizare si repozitionare de abonament ?!?!?!? :D

Haha, vechea problema cu abonamentul Orange Me 8.
@FaraUnId încearcă sa intri pe telefon si alege abonamentul dorit pentru a vedea prețul corect.

Sunt niste bug-uri colosale in magazinul online Orange pentru ca in cazul achizitiei de telefon cu abonament, in prima faza sunt afisate preturile pentru abonamente - dupa cum se poate vedea si in imaginile urcate de mine - de 8 euro / lunar.

In momentul in care faci click pe "Vezi detalii" si ajungi pe pagina telefonului, o sa observi ca pretul telefonului respectiv in combinatie cu abonament de 8 euro este cu muuult mai mare decat pretul afisat initial. Practic pretul afisat initial este valabil pentru abonamente de cca 20 euro / lunar.

Eroarea cu minus la preturi da, apare când sunt logat.

Bug-ul cu afisare de preturi diferite pe pagini diferite este generala indiferent dacă sunt logat sau guest.

Doar ce am făcut o prelungire pe abonamentul soției, însă țin sa va mărturisesc ca punctele nu au fost triplate ci dublate. Indiferent de câte ori am incercat(pentru ca da, este plin de erori site-ul), valoarea acestora nu a fost niciodată triplata. Sincer am dubii dacă s-a procesat comanda acum, deși am primit mesaj de la Orange pe nr de telefon cu noua perioada contractuala, însă pe aplicatie nu s-a actualizat nimic. Se poate face ceva comenzii astfel încât sa întra în vigoare promoția actuala?

@Carbon, scrie in mail, la mine scrie, deci si la tine ar trebui sa scrie, puțin mai jos de continutul cosului comandat, ca beneficiile noului abonament intra in vigoare începând cu următoarea data de facturare..
La mine s-au triplat punctele si nu s-a modificat încă in cont nimic, imi spune doar ca abonamentul este în curs de actualizare, sau ceva asemănător.. probabil, după emiterea facturii următoare, se vor actualiza si datele..

Bună seara. Dacă eu am 129e valoarea punctelor, cu aceasta promoție ar trebui sa îmi tripleze suma, 129x3?? Orice telefon am selectat, mi-a scăzut doar acei 129e, nu a triplat nimic. Care e faza?? Mulțumesc.

Triplarea se activeaza si este valabila doar la contractarea unui abonament nou sau prelungirea unuia deja existent pentru 24 de luni.

Da, voi atașa o simulare la alt telefon dar oricum oferta a fost valabila pana ieri. Păcat. Poate se scoate vreo oferta speciala de CoronaVirus...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!