Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Modulul Cl + Cam este compatibil cu LG 7400?

Modulul Cl + Cam este compatibil cu LG 7400?

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (1)

33%

1 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

33% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Asta cred ca operatorul de cablu ar pute sa-ti spuna..
Este posibil sa mearga daca are Modul CI+, dar, e mai bine sa afli de la operator..

Televizoarele LG suporta CI+ începând cu anul 2010, în acest caz cu siguranță este compatibil, cumpără tv-ul fără nicio grijă.

Depinde si ce tip de abonament ai (cablu sau satelit) - majoritatea TV-urilor care au CI+ sunt compatibile cu abonamentele prin cablu (au tuner DVB-C), insa pentru a fi compatibile cu abonamentele prin satelit TV-ul ar trebui sa aiba si tuner DVB-S2. Cel mai bine ar fi sa verifici aceste detalii direct pe site-ul producatorului sau sa iei legatura cu operatorul tau de cablu.

La această adresa găsești un fișier pdf cu ghidul activării CI+ la Orange. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/echipamente-tv-satelit/user-guide-smart-card-orange.pdf&ved=2ahUKEwjam8LN-KrnAhUMNOwKHbS-CRcQFjAAegQIAxAB&usg=AOvVaw12xZTtyNliUe9ElyQS0Chk

Trebuie căutată acea listă cu tv-uri compatibile! Nu știu la ce serviciu te referi, adică la cel de cablu sau la satelit.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!