Întrebare cu răspuns(uri)

Modulul Cl + Cam este compatibil cu LG 7400?

Modulul Cl + Cam este compatibil cu LG 7400?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

LG-urile cu modul ci+ sunt in marea lor majoritate compatibile cu CAM-ul Orange.7400 face parte dintre acestea cum spune si Razvan.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (1)

33%

1 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

33% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Asta cred ca operatorul de cablu ar pute sa-ti spuna..
Este posibil sa mearga daca are Modul CI+, dar, e mai bine sa afli de la operator..

Buna. Din cate stiu, televizorul asta suporta modul CI, drept pentru care nu vad de ce nu ar merge. De ce intrebi? Ai probleme?

Televizoarele LG suporta CI+ începând cu anul 2010, în acest caz cu siguranță este compatibil, cumpără tv-ul fără nicio grijă.

LG-urile cu modul ci+ sunt in marea lor majoritate compatibile cu CAM-ul Orange.7400 face parte dintre acestea cum spune si Razvan.

Depinde si ce tip de abonament ai (cablu sau satelit) - majoritatea TV-urilor care au CI+ sunt compatibile cu abonamentele prin cablu (au tuner DVB-C), insa pentru a fi compatibile cu abonamentele prin satelit TV-ul ar trebui sa aiba si tuner DVB-S2. Cel mai bine ar fi sa verifici aceste detalii direct pe site-ul producatorului sau sa iei legatura cu operatorul tau de cablu.

La această adresa găsești un fișier pdf cu ghidul activării CI+ la Orange. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/echipamente-tv-satelit/user-guide-smart-card-orange.pdf&ved=2ahUKEwjam8LN-KrnAhUMNOwKHbS-CRcQFjAAegQIAxAB&usg=AOvVaw12xZTtyNliUe9ElyQS0Chk

Trebuie căutată acea listă cu tv-uri compatibile! Nu știu la ce serviciu te referi, adică la cel de cablu sau la satelit.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!