Întrebare fară răspuns

Aveți Samsung GALAXY S9 şi S9 Plus? Veți primi update la Android 10!

Samsung GALAXY S9 şi S9 Plus au primit update la Android 10, inclusiv în România.

Aveți un asemenea terminal? Ce schimbări importante au apărut cu acest update?

Sursa:

https://gadget.ro/samsung-galaxy-s9-si-s9-plus-au-primit-update-oficial-la-android-10-inclusiv-in-romania/

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 3 din 5

Banuiesc ca intarzierea este din cauza faptului ca telefoanele cumparate de la orange au softul personalizat de ei. Si de aceea cred ca mai intai se ocupa de aplicatiile lor pentru a fi compatibile cu android 10 si dupa vor face si actualizarea propriu-zisa(asta este strict parerea mea)

Nu Mihai,nu are nici o legatura. Eu am primit upgrade la Android 10 de acum o luna de zile plus inca doua update-uri Android 10,ultimul chiar azi.

E telefon cumparat la liber ,aveam o cartela de vodafone si am incarcat cu o optiune...am deschis telefonul si mi-a aparut mesajul de actualizare

Nu are legatura cu cartela . Ai primit actualizarea pentru ca este normal sa o primesti . Doar ca cei de la orange isi "respecta" atat de mult clientii incat au intarziat actualizarea cu o luna deocamdata. Si presimt ca nu o sa vina prea curand ...

nu am memorat exact cine a zis ca vodafone are actualizarea .am cautat pe sammobile si am gasit dar intr-un mod complicat si riscant pt tel.deci am incercat varianta cu cartela sim vodafone

Klain ne bucuram ca ai primit actualizarea si sa speram ca si ceilalti colegi care inca nu au primit-o, sa o primeasca cat de curand.

Eu tot nu am primit-o. De fapt nimeni cu s9 cumparat de la orange nu a primit-o . Felicitari orange . Prima si ultima data cand mai cumpar ceva de la ei "m-am lins pe bot"

Dezavantajul unui smartphone cumpărat de la operator este că va primi update-urile mult mai târziu față de un terminal cumpărat "la liber".
Va veni și update-ul dar trebuie să aveți răbdare!
Motivul de mai sus m-a făcut să achiziționez telefoane la liber versus cele de la operator! :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!