Întrebare fară răspuns

Aveți Samsung GALAXY S9 şi S9 Plus? Veți primi update la Android 10!

Samsung GALAXY S9 şi S9 Plus au primit update la Android 10, inclusiv în România.

Aveți un asemenea terminal? Ce schimbări importante au apărut cu acest update?

Sursa:

https://gadget.ro/samsung-galaxy-s9-si-s9-plus-au-primit-update-oficial-la-android-10-inclusiv-in-romania/

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 5

Mihai, nu este mai cursiv. Se comporta la fel de bine ca cel dinainte. Vorbesc de Note9 pe care am primit update-ul. In afara de dark mode in mai multe aplicatii si bara de notificare nu o sa prea vezi schimbari. Acum depinde si de telefonul pe care vine update-ul si puterea lui de procesare. Posibil ca pe unele telefoane sa le ingreuneze update-ul. Nu de putine ori am vazut utilizatori care s-au reintors la versiunea precedenta fiindca erau nemultumiti de cel nou. Asa ca treaba aceasta cu update-ul e relativa. Probabil ca in benchmark-uri sa se vada unele imbunatatiri.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Inteleg ce zici ! Dar intr-un fel m-am plictisit de 9.0 si vreau ceva nou . Stiu ca nu sunt asa multe shimbari dar pentru mine orice schimbare este bine venita

Ai dreptate Mihai,curiozitatea devine si mai mare cu cat asteptarea e mai lunga. Sper iti vina cat mai repede update-ul. Vezi ca o sa dureze cam mult instalarea noului OS.Aproape vreo jumatate de ora. Setarile vechi or sa-ti dispara iar pe parcurs sistemul o sa iti ceara tot felul de aprobari privind notificarile.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary
Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Aștept și eu cu ceva interes upgrade-ul.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Intarzierea se face datorita interesului sporit al Orange pt client...vodafone,telekom au primit update de 1 luna..multumim orange
In martie vom primi update-ul..

Am mai zis,depinde si de alti factori. Eu l-am primit de acum 3 săptămâni.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Eu am un dual-sim cumparat la liber si abia de 3 zile (duminica) am primit update-ul.
La prima vedere, mi se pare foarte util:

  • imi rezolva unele probleme de dark mode (la Outlook), desi oficial nu sunt suportate de aplicatie. Acum widget-ul de calendar mi-e negru
  • are Android Auto incorporat. Inainte nu puteam nici sa il instalez, imi zicea ca e incompatibil.
  • Samsung Dex! In sfarsit il pot folosi fara griji si fara sa am DeX-ul fizic. Folosesc foarte mult aplicatiile de telefon si mi-e mult mai usor sa o fac conectandu-l la laptop si lucrand de pe laptop. Functionalitatea mi se potriveste manusa.
  • mi se pare imbunatatita partea de dual-sim; poate nu am remarcat eu inainte, dar acum pot opri selectiv un anumit SIM fara sa il scot fizic din aparat.
  • Mai remarcasem niste aspecte marunte, insa per ansamblu sunt foarte multumit si incantat. Vizual nu s-a schimbat mult (in afara de suportul nativ complet pentru dark mode care vine prin Android 10), iar eu oricum folosesc un launcher separat si evit multe din aplicatiile Samsung. In concluzie nu am avut un soc la trecerea de la Android 9 la Android 10, insa functionalitatea extra ma bucura foarte mult.

@Cătă1987,
O să primim și noi, dar un pic mai târziu. Sunt verificate mai mult și de aceea.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!