Întrebare cu răspuns(uri)

[Rezolvat] Plată cu telefonul - Orange Pay nefuncțional

Am o aplicație Orange pay. Și nu merge deloc. Am completat toate detaliile cardului Orange money, am și un cont Orange pay. Îmi spune să încerc mai târziu. Altă dată îmi spune că informațiile mele nu sunt bune. Cum să procedez?

Incidentul a fost remediat. De aseară este live în Google Play o noua versiune a aplicației Orange Pay, 1.0.8 care rezolvă această situație. Vă rugăm să faceti un update și să reveniți aici să ne confirmați că totul este OK. Mulțumim!

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (2)

50%

2 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

50% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Nu merge. Aceeasi eroare o am si eu. Trebuie sa sunam la serviciul Orange Money sa ne ajute cu inrolarea cardului.
Acesta este numarul la care trebuie sa sunam: 300. Din pacate de ceva vreme Orange Pay cam da rateuri. Speram sa se rezolve curand.

În momentul de față avem un incident la care echipa tehnică lucrează pentru remediere. Sunt afectați doar anumiți utilizatori, în special cei cu telefoane Huawei. Vom reveni aici când vom avea confirmarea că s-a rezolvat.

 

Pentru această situație punctuală, numerele de telefon la care puteți apela pentru sesizări și verificări sunt:
• 300 din rețeaua Orange - gratuit
• 0374300300 national - tarif normal

 

Mulțumim pentru înțelegere.

Mulțumesc mult pentru răspunsurile voastre. Însă am sunat azi la 300 și mi-a spus să mai încerc o data mai târziu. L-am dezinstalat aplicația Orange pay și pe urma am instalat-o înapoi și tot asa face.

Este o problema cu aplicația în sine, a mai fost discutata problema. Se încearcă remedierea ei. Și eu am încercat ieri o plata prin Orange Pay și nu a funcționat. Mai așteptăm...

E clar ca aplicatiile Orange Pay si Orange Money nu au fost suficient testate inainte. Cand este vorba de o aplicatie mobile banking clientul este mai circumspect iar daca aceasta da erori utilizatorul renunta la ea. Orange trebuie sa urgenteze repararea sistemului altfel risca sa indeparteze multi clienti.

Incidentul a fost remediat. De aseară este live în Google Play o noua versiune a aplicației Orange Pay, 1.0.8 care rezolvă această situație. Vă rugăm să faceti un update și să reveniți aici să ne confirmați că totul este OK. Mulțumim!

Salut si eu am incercat acum 2 saptamani sa plătesc cu orange pay la altex si nu a funcționat. Se rezolvă problema sau o dezinstalez?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!