Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

UE deschide uşa Huawei, dar pune condiţii stricte

Uniunea Europeană (UE) şi-a deschis parţial uşa companiei chineze Huawei, în urma undei vezi parţiale a Londrei, în vederea dezvoltării 5G, în condiţii foarte stricte, însă riscă să-i nemulţumescă pe americani, relatează AFP.

Sursa: https://www.news.ro/externe/ue-deschide-usa-huawei-dar-pune-conditii-stricte-1922405929002020011619246851

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

America ar trebui sa-si vada de problemele ei si sa lase compania chineza in pace. Cu cat mai multi competitori pe piata cu atat mai bine pentru client. Are de unde alege.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

America ar trebui sa-si vada de problemele ei si sa lase compania chineza in pace. Cu cat mai multi competitori pe piata cu atat mai bine pentru client. Are de unde alege.

Problema e ca americanii au un ghimpe împotriva Huawei, din motive economice evident, dar atât timp cât invoca motive de securitate pot sa ridice problema în consiliul NATO și nu numai, în ideea de a le îngreuna sau chiar interzice accesul pe piața europeană.
Europenii au nevoie de tehnologia 5G, însă nu am văzut niciun stat, membru UE sau NATO sa se grăbesc sa ii contrazică pe americani, dintr-un motiv cât se poate de simplu: nimeni nu e convins 100% ca nu e vorba de spionaj, doar ca SUA au mai multe de ascuns decât noi.

Cum a spus și @Ascary mai sus, concurența este benefică și aduce dezvoltare și acest lucru a fost îngrădit de SUA.
O atitudine atât de agresivă față de Huawei este posibil să se întoarcă împotriva americanilor.
Vom vedea ce se va întâmpla.

Prin îngrădirea accesului la 5G a lui Huawei deschide oportunitatea de a putea dezvolta rețeaua și alți vendori (Samsung, Eric son, Nokia) care sunt mult mai scumpi ca Huawei.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!