Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

#hello 5G Orange si la Brasov

De astazi si Brasovul intra sub umbrela 5G Orange

https://www.orange.ro/tehnologii/?utm_source=facebook&...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Super, încă o veste bună de la Orange. Următorul oraș pe listă cred că o să fie Timișoara/Constanța, mai ales că urmează sezonul estival.

Prioritatea celor de la Orange este să implementeze 5G în marile orașe din România și apoi în restul țării.
Mai avem de așteptat până când acoperirea 5G va ajunge și în orașele mici.

cocolosh
cocolosh

cocolosh

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
cocolosh

Eu zic sa nu ne entuziasmam prea tare si sa ne inarmam cu rabdare. Datorita faptului ca reteaua 5G necesita mii de antene fiindca aria de acoperire a unei antene 5G este foarte mica, Orange are un volum mare de munca. Chiar si in orasele unde a fost anuntata implementarea tehnologiei 5G acoperirea nu este peste tot ci doar intr-o proportie destul de mica față de marimea orasului. Una este sa instalezi o antena 4G cu o raza de cativa km si alta este sa montezi zeci de antene 5G care sa acopere aceeasi suprafata ca a unei antene 4G. Din pacate va mai dura destul de mult pana vom putea folosi aceasta tehnologie.

Eu sper sa nu mai existe 5G.Ati văzut petițiile stop5G și ca alte tari resping ideea? E f nociv 5G și exista dovezi în acest sens. Deci nu ma încântă ideea răspândirii.

Am văzut petițiile, dar puteau să fie făcute pentru a nu mai folosi deloc telefonul, că radiază! Glumesc, desigur! Am spus-o și o repet: tehnologia 5g, folosită prin frecvențele actuale, fără 26 GHz, sunt la fel de periculoase sau aproximativ la fel, ca și actualele tehnologii 3g/4g. Restul, presupuneri!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!