Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Oferte retenție pentru Orange ME Start 7 New

Bună seara! Am intrat în ultima luna de contract și am luat legătura cu cei de la ofertare! În prezent dețin un Orange ME Start 7 New, care îmi oferă resurse în roaming și 50 GB trafic de net. Sunt abonamente mai bune decât acesta și la tarif mai mic? Folosesc foarte mult trafic de net, uneori chiar și 55GB/luna! Va mulțumesc!

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
250 / 750
puncte
Custom field 2
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Abonamentele obtinute prin departamentul de retentie intra in categoria "ofertelor personalizate" si nu sunt publice pe site-ul operatorului. Ca idee vezi oferta standard de abonamente SIM Only aici https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html#simo sau abonamentele ce ofera subventie la achizitie telefon aici https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html#cu-...

In ambele cazuri se ofere bonus de internet substantial, iar oferta standard nu este batuta in cuie si poate fi negociata, in functie de nevoile tale de comunicare. Cat timp solicitarile tale sunt realiste si de bun simt, nu vad de ce nu ai putea obtine acea oferta.

Eu nu cred sa existe ceva mai avantajos de atat. Pe masura ce creste vechimea vei primi si net pentru vechime, dar presupun ca stii de el. Acum, după 2 ani, ar trebui sa primesti 1gb/luna. Pentru vechime se acordă 512 mb/luna, după ce ai împlinit un an de vechime.
Poate sa primesti o reducere, daca mai ai si alte servicii Orange. Altfel, mie mi se pare super abonamentul tau de acum.
Succes!

Buna, Mircea! Și eu cred ca ai un abonament foarte bun. Pentru net suplimentar, îți recomand, dacă ai posibilitatea sa reincarci o cartela prepay de pe contul tău și sa faci plata pe factura ta. Vei primi un bonus de 30 de Giga.

Da... Aveți dreptate, poate ca am un abonament foarte avantajos! Eu făceam comparație cu abonamentele digi nelimitat orice, la 5 euro, primele 2 luni 2.5 euro! Va mulțumesc!

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
250 / 750
puncte
Custom field 2

Nu poți compara Orange cu Digi, pentru că nu sunt la fel. Digi este ok dacă locuiești într-un oraș mare, dar în afara acestora poți întâmpina probleme de acoperire pentru voce. De net nici nu mai zic! Sigur, pot fi cazuri punctuale și la Orange, dar șansele sunt mult mai mici. Fiecare alege ce crede de cuviință! Am avut și eu abonamente la Digi și cunosc multe persoane care s-au reîntors la Orange după experiențe destul de neplăcute cu operatorul respectiv prin țară!

Vezi ca la abonamentul digi nu ai roaming în SEE inclus, însă tarifele sunt mici, inclusiv în afara SEE. Tot la digi, doar primii 50 Gb net sunt la viteze mari 4G, după care ești limitat la 128 kbs.
Pentru o cantitate mai mare de date, poți negocia un Orange Me start 8, cu reducere lunara de 1 euro și o cantitate de date mai generoasă. Mai este abonamentul Orange Me start de 6 euro, dar o să ai doar 24 Gb net.

Cred ca cel mai bine e sa rămână la cel de 7 euro. 24 GB nu mi-ar ajunge. Până astăzi am folosit 35 GB. Resursele îmi intra pe data de întâi a fiecărei luni.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
250 / 750
puncte
Custom field 2

Salut Mircea,

Poti trece si printr-un Orange Shop si cere o oferta noua sau mai adaugi inca 2 numere pe cont si/sau alte servicii si aveți bonus de net la comun, 50 de GB sau 100 de GB daca activezi Orange Love pe contul tau.

Da! Lucrez în vânzări, circul foarte mult cu mașina și ascult muzica de pe YouTube, direct în sistemul audio al mașinii! Iar YouTube-ul consuma foarte mut trafic.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
250 / 750
puncte
Custom field 2

Si eu sunt curioasa, in ce conditii voi prelungi abonamentele.. Acum 2 ani resursele erau cu mult mai putine, insa eu nu am reusit niciodata sa consum nici pe departe ce am in abonament.. Teoretic as putea sa ascult macar muzica, dar, imi place sa aud ce se intampla in jur.. sa-mi antrenez simturile :D

Mircea, ai putea asculta muzica pe spotify. Traficul consumat de aceasta aplicatie este mult mai mic față de cel consumat de Youtube

Salut Mircea,

Înțeleg că utilizezi YouTube dar nu e tocmai benefic pentru abonamentul tau si nici pentru telefon.
Exista alternative pe care le poti face, prima ar fi sa limitezi redarea video-urilor in format HD pe telefon. Poti face acest lucru intrând în setările aplicației YouTube, apoi General si bifeaza opțiunea "Limiteaza utilizarea datelor mobile".
A doua opțiune ar fi să plătești pentru varianta premium a YouTube si in acest fel poti opri ecranul telefonului si să asculți muzica in continuare, dar si sa salvezi date.
A treia opțiune consta in descărcarea unei aplicații alternative de YouTube care îți permite sa salvezi muzica in telefon sau sa redai doar audio pentru video-urile dorite, un exemplu ar fi YMusic.

Sa imi spui daca te-au ajutat acest sfaturi. :)
Numai bine!

Poți face o limitare a datelor mobile sau cere opțiunea cost control, care te va face să nu ai costuri suplimentare după terminarea GB incluși. Vei avea o limitate a vitezei până la următoarea dată de facturare. Succes!

Am incercat sa obtin o oferta decenta de retentie insa consultantul dupa zeci de mii de negocieri (parca eram la angajare) a indraznit sa-mi activeze orange me 8 cu 38 de gb si fara roaming!

Oferta mai slaba decat cea standard - orange me 8 are 60 gb pe 12 luni. Sunt in ultima luna de contract si se pare ca trebuie sa ma tiganesc sa beneficiez de ceva mai bun fata de un abonat nou.

I-am spus ca in acei 8 euro sa-mi acorde si roaming. Nici in ruptul capului si pe un ton agresiv, de parca ma certa, nu s-a putut.

I-am spus ca sunt alti prieteni care au oferte similare la 8 euro cu net bonus si roaming. Mi-a zis sa ofer exemple de numere. Orange n-a auzit de GDPR? Cum sa dau eu numere si date contact?

Urat si foarte urata experienta asta. Prima experienta urata cu Orange. De ce trebuie sa ma tiganesc asa pentru a obtine o oferta decenta si fidelizabila?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!