Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Inregistrare cartela prepay

Am cartela prepay de multi ani si mi s-a cerut să înregistrez nr. de telefon

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Posibil sa aiba legatura cu faptul ca se doreste sa fie monitorizate si aceste cartele, asa cum sunt monitorizate abonamentele... Adica sa se stie cine este proprietarul.. daca nu ma insel, exista o hotarare de Guvern in acest sens..

Va trebui sa dai mai multe informatii pentru a primi un raspuns potrivit.. Unde ti s-a cerut sa inregistrezi numarul de telefon?

Daca este vorba despre ce am zis eu, ai un un link din comunitate legat de achizitia numai cu buletinul a unei cartele si modalitati de a fi inregistrati si utilizatorii vechi si un articol legat de acest subiect..

https://comunitate.orange.ro/questions/2106062-modalitati-inregistrare-cartele-prepay

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/guvernul-a-decis-cartelele-prepay-se-vor-vinde-doar-cu-buletinul-1179132

 

Nu cred ca te-a deranjat, Maricel, solicitarea Orange privind datele tale de identificare. O masura buna pentru noi toti, pentru a se incerca stoparea infractiunilor cu ajutorul cartelelor Prepay. Cine este cinstit nu are nimic de ascuns.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

@Maricelcalin68, te rugăm să ne oferi mai multe detalii. Unde și în ce context ți s-a cerut înregistrarea numărului de telefon? Ai vrut să reîncarci cartela?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!