Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Răspunsuri

Cat internet consumi, de spui ca nu-ti ajunge?
Intreb pentru ca la reîncarnare primesti totusi destui gb bonus..
Dacă încarci din My Orange cu o opțiune de internet de 5€ primesti 10gb + 50 gb bonus, la 6€ ai 12gb+50 bonus... Plus încă un bonus de 50gb daca încarcarea se face din My Orange.. conform informațiilor din link..

https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/#net

Dar de ce nu îți ajunge internetul? Câți GB folosești într-o lună? De câți ai avea nevoie?
Poate un abonament te-ar ajuta mai mult.

cocolosh
cocolosh

cocolosh

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
cocolosh

Acasa poti sa-ti instalezi un router (daca nu ai deja), apoi in zonele cu wifi gratuit faci economie de Gb ;)) iar la optiuni (daca esti pe prepay) cu cat incarci mai mult cu atat ai mai multi Gb.

Poți să-ți iei net fix acasă, de unde îți dai wi-fi către mobil și o opțiune de 5 euro la prepay, care are 50+5 GB net lunar. Succes!

Buna Alexandru! Ar fi foarte util pentru ca unul dintre noi sa te poata ajuta, sa oferi un pic mai multe informatii atunci cand ai o problema, pentru a intelege exact ce solutie sa iti oferim.

De cele mai multe ori, internetul se consuma si in background. Sunt aplicatii consumatoare pe care ar trebui, din setarile telefonului, sa le opresti functionarea in background, pentru a limita consumul de internet.

O alta solutie de optimizare a consumului de internet, ar fi si aceea pentru care ar trebui sa setezi ca telefonul sa isi faca update la aplicatii numai atunci cand este conectat la o retea wi-fi si nu pe date. De multe ori nu dam importanta la acest aspect, si aplicatiile isi fac update si atunci cand sunt conectate la datele mobile.

Ar fi foarte util sa revii in comunitate cu mai multe detalii, de ex cat trafic de internet inclus ai.

Zi frumoasa!

@Alexandru_13, ți-au fost de ajutor sfaturile oferite de membrii Comunității? Dacă da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție și revino aici și spune-ne cum ai procedat.

Pentru a primi informații care tin de contul tau de client, scrie pe chat.. din My Orange, aplicatie mobil sau desktop..
Momentan, poti activa din contul tau My Orange un bonus de 100GB, daca optiunea pe care o ai este activă..

https://comunitate.orange.ro/questions/2366719-concurs-orange-orange-faci-ce-faci-si-tot-castigi

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!