Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Reduceri in Magazinul Online Microsoft

In aceasta perioada Microsoft deruleaza o campanie de vanzari promotionala in urma careia se pot achizitiona tablete, laptop-uri, PC-uri, console, jocuri si accesorii la preturi promotionale.

 

Iata cateva exemple:

- Pana la 300 USD reducere la Microsft Surface Book 2 cu pret de vanzare de 1149 USD;

- Pana la 150 USD reducere la achizitia unei console Xbox One X prin oferirea unui al 2-lea controller in mod gratuit. Pretul pachetului promotional este de 349 USD;

- Pana la 500 USD reducere la achizitia de laptop-uri din segmentul bussiness. Spre exemplu laptop-ul Dell XPS 15 7590 poate fi achizitionat la pretul de 1999 USD;

- Pana la 700 USD reducere la achizitia de laptop-uri din segmentul gaming. Spre exemplu laptop-ul Razer Blade Pro 17 poate fi achizitiona la pretul de 2599 USD;

- Acces Xbox Game Pass in primele 3 luni la pretul de 1 USD;

- Casti JBL Reflect Mini 2 Wreless Earbuds + Incarcator Gratuit la pretul de 69,95 USD;

 

Pagina oficiala a promotiei https://www.microsoft.com/en-us/store/b/sale

 

P.S. - Observ faptul ca au si ceva Surface-uri resigilate printre care si un Microsoft Surface Book 2 (Certified Refurbished) cu preturi incepand de la 1019 USD la adresa https://www.microsoft.com/en-us/p/surface-book-2-certified-refurbished/8mgkxmk459mg

 

Spor la cumparaturi!

 

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@FaraUnID, mulțumesc mult pentru informații, dar în afara de acele căști JBL, nimic nu mă incanta, cel puțin dpdv al prețului. Oricum, e bine sa știm preturile producătorului in raport cu ce este prin magazinele autohtone.

Mie mi se par mari si asa, fara alte taxe... Achizitiile de sume mari, prefer sa le fac din tara, daca nu chiar local, ca daca apare vreo problema sa-mi fie mai usor s-o remediez, sa nu fie nevoie sa-mi iau adio de la investitie..

Da,sunt cam marisoare preturile. Gasim si in Romania oferte mai bune si fara taxe si timp de asteptare.Pentru clientii din SUA ofertele Microsoft sunt foarte bune.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!