Întrebare cu răspuns(uri)

Reîncărcare Prepay rapidă pe site-ul incarca.ro

Se întâmpla adesea sa rămâi fără credit când încerci sa efectuezi un apel sau sa trimiți un sms. Exista o modalitate foarte simpla și rapida accesând site-ul incarca.ro. A apelat cineva la aceasta metoda? Care sunt pașii pentru a efectua aceasta încărcare Prepay și prin ce modalitate se face plata?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Eu am apelat la aceasta metoda atunci cand trebuia sa ii incarc cartela, nefiind din reteaua orange. Pasii sunt simpli: am introdus numarul de telefon, am ales varianta de incarcare (credit/extraoptiune) si apoi am platit online cu cardul. Imediat dupa plata, am primit confirmarea ca abonatul a primit creditul, fapt confirmat si de persoana careia i-am incarcat. Totul a durat mai putin de 2 minute.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Nu vad logica apelarii la un serviciu tert de reincarcare online cat timp operatorul de telefonie ofera posibilitatea reincarcarii conturilor prepay direct pe site-ul oficial sau din aplicatia dedicata.

E ca si cum te-ai scarpina in urechea stanga cu mana dreapta...

Parerea mea este ca daca n-ai credit si ai ramas si fara net este inutil acest site ca si toate site-urile de gen "incarcaro", "incarcaieftin" etc
Apoi, vorba lui FaraUnID, de ce sa ne complicam cand fiecare operator ofera metoda lui personalizata prin aplicatie :)

Sunt persoane care apelează la astfel de site-uri, nu toată lumea are cont online. Am văzut foarte multi care plătesc la automate zebra pay, la mall sau in alte părți din oraș, care nici nu oferă rest. Din milioanele de utilizatori din țară, nu toți dețin cont Orange.

Ii inteleg pe oamenii de la tara sa nu aiba cont Orange, insa sa fii de la oras, sa te plimbi prin mall si sa nu ai cont Orange, nu prea cadreaza :)) (glumesc, reincarca fiecare unde-i mai comod)

Nu am incarcat cartele utilizand acel site, eu le incarcam din Contul meu. Dar m-ai facut curioasa si am "vizitat" si eu acel site. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi reteaua dorita, numarul de telefon si suma si vei reusi sa iti reincarci cartela online in cateva secunde.

Eu am apelat la aceasta metoda atunci cand trebuia sa ii incarc cartela, nefiind din reteaua orange. Pasii sunt simpli: am introdus numarul de telefon, am ales varianta de incarcare (credit/extraoptiune) si apoi am platit online cu cardul. Imediat dupa plata, am primit confirmarea ca abonatul a primit creditul, fapt confirmat si de persoana careia i-am incarcat. Totul a durat mai putin de 2 minute.

Pe site-ul orange exista si posibilitarea de reincarcare fara a te autentifica in contul online. Tot ce trebuie sa faci e sa accesezi link-ul https://www.orange.ro/myaccount/reshape/recharge/by-card/... , selectezi tipul de reincarcare dorit (credit sau optiune) si faci plata prin card bancar. Important de stiut: anumite optiuni sunt disponibile doar clientilor autentificati in contul online (ex: optiunea de voce de 10 euro).

Eu am incarcat de foarte putine ori o cartela, eu neavand prepay.. insa am facut asta din contu meu My Orange.. Cred ca daca n-ai cont, nu poti avea acces, nu ai alta varianta, merge.. Altfel, din punctul meu de vedere, este de preferat din cont, pentru ca poti avea mai multe oferte, bonusuri si, ca abonat care incarci pentru tine sau pentru altcineva, poti alege plata pe factura.. Dar, daca si Orange are varianta fara autentificare, deja in caz de urgenta, daca esti client Orange, nu mai ai de ce sa apelezi la site-uri de acest gen.. Singurul avantaj pe care il vad eu este ca nu tine de o retea anume ci este pentru toate retelele.. si, nu stiu daca la ceilalti se poate face incarcarea online fara autentificare.. Probabil, site-urile de genul acestuia, au si ei o piata a lor, ca, daca n-ar avea, n-ar mai exista..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!