Întrebare fară răspuns

Locuri minunate de petrecut vacanța în România și aplicații de ajutor în călătorii

Un loc ideal și pitoresc de petrecut concediul este "Gradina Zmeilor, locul acela in care sa te refugiezi la finalul saptamanii ca sa cutreieri poteci prin padure. Fara telefon, email-uri sau alte device-uri care sa va perturbe intalnirea cu natura.

Aici nu va veti intalni cu personaje legendare, doar formatiuni geologice care au primit acest nume, cel mai probabil de la sateni.

Unde se afla? Marturie a perioadei Halocene, Gradina Zmeilor se afla pe dealul Dumbrava, in apropiere de satul Galgau Almasului, in judetul Salaj. Altfel spus, face parte din Podisul Somesan, cu doar 10 kilometri pana in orasul Jibou."

http://ideipentruvacanta.ro/calator-in-romania-gradina-zmeilor/?fbclid=IwAR1qLXk_FidDZL7kjo8OtwyhmKBImzrEsvtKCe00gtKxwYvkp3fYE5RO3Go

În această vara, ne-am propus să ajungem iar pe meleaguri maramureșene și datorita acestui loc minunat și pitoresc care se aseamănă foarte mult cu cel din Meteora (Grecia).

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 4 din 4

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!