Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Lipsa semnal satelit

Nu știți ce se întâmplă? Nu am semnal de la satelit de multe ore deja

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Ploua tare, e vant sau ce se intampla? Nu s-a intepat cablul de la antena? Verifica si mufa de la LNB. Daca totul e in regula pana aici, ori este deranjata antena, ori LNB-ul s-a stricat. Si intr-un caz si in celalalt trebuie sa suni la relatii cu clientii, nr 300 si sa faci o sesizare pentru a-ti trimite o echipa sa verifice echipamentul. Nu te costa nimic aceasta interventie.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Ma bucur ca si rezolvat. De obicei e bine sa verifici inainte de a suna la relatii cu clientii. Vizionare placuta :)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

E bine să verifici semnalul de la antenă în meniul receptorului. Dacă ai valori de peste 90%, e ok. Dacă ai mai mici sau deloc, verifici conexiunile dintre lnb și cablu, întrarea la receptor, cablul hdmi sau alt tip pe care îl folosești, etc. De regulă, dacă nu plouă torențial și nu bate vântul tare și nici nu ninge, problema e la tine. Bine că ai rezolvat!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!