Întrebare fară răspuns

Ați folosit până acum folie protecție ecran din silicon?

Sunt curios dacă ați folosit până acum folie de protecție ecran din silicon.
Am tot auzit că există și aș vrea detalii. Cică ar fi mai bune decât foliile de sticlă.
Mulțumesc anticipat! ;)

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Vio73, te contrazic. Foliile de sticla sunt o porcărie. Se sparg sau se crapă foarte ușor, sau se desprind la impact. Mulți au senzația ca spărgând-se folia nu se mai sparge sticla telefonului. Este o idee eronata, s-a demonstrat. În plus, afectează touch-ul telefonului și mai iau și din luminozitate. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca e aproape imposibil sa o faci sa stea pe un ecran curb, mai ales dacă ești purtător de telefon în buzunarul de la jeans.

Soția mea a avut folie de sticlă pe Samsung A5 2017 și după ce i-a scăpat din mână pe aleea din fața blocului, aceasta s-a spart, iar telefonul n-a avut absolut nimic. I-a căzut exact cu fața în jos. Știu pe un coleg care avea folie de silicon pe un s7 edge, iar ecranul s-a crăpat cu tot cu folie. Poate fi o porcărie, dar în caz de nevoie, își face treaba! Ai dreptate, pe ecranele curbate, nu prea merge. Așa mi s-a întâmplat și mie la S8 și am pus folie de silicon.

Depinde foarte mult și de tipul impactului cu diferite suprafețe. Asa, cele mai sănătoase sunt cele tip carte, dar fac telefonul mai dificil de manipulat, mai ales cu o singura mana.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!