anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ați folosit până acum folie protecție ecran din silicon?

Anonim
Neaplicabil
Sunt curios dacă ați folosit până acum folie de protecție ecran din silicon.
Am tot auzit că există și aș vrea detalii. Cică ar fi mai bune decât foliile de sticlă.
Mulțumesc anticipat! 😉
38 Răspunsuri 38

delfinas
#StarMember
Da, eu am pus asa ceva pe un Huawei P10lite, acum vreo 3 ani, si inca rezista. Am dat vreo 40 lei atunci, mai mult decat pe una de sticla, dar a meritat. Acopera bine ecranul, chiar daca e un pic curbat, nu se sparge, micile zgarieturi se refac de la caldura telefonului, nu se pierde din sensibilitate la atingere. Nu era celebra Alien, ci o replica.

Ascary
Campion certificat
Folie de silicon nu am folosit,doar din sticla,dar asta in trecut. Acum in afara de un toc (husă) nu-i mai pun nimic,cu toate ca se mai crapă sticla la cate o căzătură. E buna o protectie suplimentara cui ii place asa ceva. Cred ca foliile originale sunt cele mai indicate chiar daca sunt un pic mai scumpe, unde ecranul, in afara faptului ca este protejat, nici nu-si pierde din sensivitate, iar claritatea lui ramane aceeasi.

Florin_D
Cunoscător certificat
Am avut eu pe samsung galaxy s8 si am fost incantat de ea pana intr-un punct! Si anume la un momentdat m-am trezit cu folia incretita intr-un lateral al telefonului si nu am mai avut cum s-o lipesc. Am stat cu folia asa pana am gasit sa-mi cumpar alta si abia atunci am dat-o jos pe cea veche...! din pacate nu am mai gasit astfel de folii pentru telefon sau daca am gasit au fost extrem de scumpe! sincer as vrea sa-mi pun si pe telefonul actual daca gasec chiar daca-mi afecteaza senzorul de amprenta al telefonului.

Anonim
Neaplicabil
Folia cu care a venit telefonul s-a cam uzat și din cauza asta întreb. Am căutat pe diverse site-uri dar nu am găsit pentru modelul meu. Cică ar fi mult mai rezistente decât cele din sticlă.

Florin_D
Cunoscător certificat
Folia de sticla se ciobeste si se sparge relativ repede, dar si protectia este ok din punctul meu de vedere. Eu nu vreau folie de sticla pentru ca imi ingroasa telefonul si nu prea imi place... este destul de mare telefonul meu pentru ai monta si o folie de sticla! Si la mine s-a cam zgariat folia cu care a venit telefonul, dar ma gandeam sa trec pe la samsung si eventual sa-i montez folie ca cea originala! plus ca nu cred ca am vre-o sansa sa gasesc folie din silicon pentru note 10+

Anonim
Neaplicabil
Are cineva vreo recomandare de magazin online care vinde folii de silicon? 🙂

Florin_D
Cunoscător certificat

Hai ca m-am apucat de cautat si asta a fost primul pe care l-am gasit pentru folii! nu te-am intrebat ce telefon ai ca sa caut special pentru telefonul tau!

https://www.catmobile.ro/folii-protectie/

Anonim
Neaplicabil
Mulțumesc frumos, dar nu scrie că sunt din silicon! 🙂

Florin_D
Cunoscător certificat
Scrie doar la cele care sunt de sticla glass! Cele din silicon facute de mai multi producatori, dar din ce am mai citit si vazut cei de la Alien Surface ar fi cica cele mai bune! eu personal nu am avut, dar daca le lauda lumea...

Miha_Z
#StarMember
Eu folosesc la mobil folie din silicon. E mai placuta la atingere si numai ai probleme ca la cele din sticla sa mearga touch-ul mai greu.

Miha_Z
#StarMember

Eu va recomand site-ul https://www.iskinz.ro/ sunt din Galati si au folii foarte bune. @Florin D acolo gasesti si pt Note 10+. Va recomand folia autoregeneranta, in caz de zgarieturi se reface singura.

Ascary
Campion certificat
Eu cand aud de silicon nu prea pot sa mai gandesc limpede... 🙂 Cert este ca acesta este ca si la fete,unele telefoane au nevoie de folie altele nu 🙂

Anonim
Neaplicabil
@Miha Z, mulțumesc pentru sugestie! Weekend plăcut!

Miha_Z
#StarMember
@cocolosh cu placere. Sper sa gasesti ceva pentru mobilul tau si sa-ti placa.