Întrebare cu răspuns(uri)

Sony Xperia XZ1 apel WIFI

Sony Xperia XZ1 . teoretic si practic acest telefon are capabilitatea sa initieze apel "voice over wifi"
Acum rog "Orange" Romania sa includa in setarile IMS si acest model de telefon.. bine inteles daca se poate .

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Telefonul Sony Xperia XZ1 a fost lansat in anul 2017 și a avut doar VoLTE activat (așa s-a decis la momentul respectiv). Chiar dacă suportă VoWi-Fi, este un model prea vechi pentru a putea solicita acum ca Sony să activeze VoWi-Fi. Astfel de cereri pot fi făcute atât timp cât telefonul este la vanzare. Din păcate, @mihai, după 2-3 ani nu se mai poate face acest lucru.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (4)

100%

4 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Well, din moment ce stiu cum se foloseste ODIN, flashtool si am avut telefoane root-ate (inclusiv SONY), presupun ca pot sa raspund...? :P

Din cate inteleg, problema este asa:

1. telefonul asta nu a avut niciodata suport pentru VoWIFI pe Orange RO.
2. intrucat telefonul nu mai este comercializat de Orange si a trecut ceva vreme de la lansarea lui, nici nu se va mai implementa acel suport.

Acuma...cu sau fara root, problema este ca partea de VoWIFI de la Orange nu e integrata in soft. Si din moment ce nicio alta versiune nu le-a avut inainte, nici nu prea ai de unde sa le iei.

Nu e nevoie sa explici de ce insisti atat de mult cu VoWIFI-ul. Crede-ma cand iti spun ca stiu exact prin ce treci. Din pacate, nu stiu cum sau daca poti sa rezolvi problema asta cu Orange.

Ma intreb, oare modelele de SONY care sunt acum in oferta Orange au suport pentru VoWIFI? Pentru ca implementarea de pe partea SONY pare un pic nonconformista, ca sa zic asa. :))

Au și Vo-wifi noile modele de la Sony, tocmai de aceea producătorul ar putea introduce setările și pentru modele mai vechi, cum a procedat Samsung/Huawei la cererea Orange/Vodafone sau nu, el are tot interesul sa îți vândă ultimele modele.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

mersi Razvan -Radu pentru suport
in momentul de fata sunt putin mai ocupat (serviciu in ture 12/24 12/48 sunt dipecer ) dar in urmatoarele zile am sa ma ocup sa vad ce pot sa fac si daca 'merge' sa deblochez si wi-fi call pe xz1
in casa am si un xz2 care are wi-fi call si volte active pe romul de Orange (xz2 il foloseste baiatul meu :) )
in legatura cu Xperia (sony) intr-adevar sunt mai "puturosi" pe partea asta

Atunci desfă roomul și de la XZ2 și poate reușești sa le integrezi și la XZ1.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

nu cred ca se potrivesc Snapdragon 835 are alta arhitectura decat Snapdragon 845 (Modem Name: Qualcomm Snapdragon™ X20 LTE modem(845)< fata de>Modem Name: Qualcomm Snapdragon™ X16 LTE modem(835))
-este clar at script , si ca sa ma apuc eu sa il "creez" este prea mult (chiar nu sunt asa destept :)) dar daca am sa il gasesc facut de cineva il pot integra --urmeaza sa deschid thread pe xda.

Ia legătura cu Sethy, cel care a scris blogul despre Volte, poate te ajută cu vreo idee. Îl mai găsești și pe Softpedia.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

El este plecat din țară mai mult, însă am văzut că mai postează pe aria Orange/Vodafone/Digi.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Cred că trebuie să-i scrie pe privat în cadrul Forumului Softpedia. Eu l-am invitat să între în Comunitate cu ceva vreme în urmă și mi-a spus că nu are timp.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!