Întrebare cu răspuns(uri)

Extinderea propriei rețele de fibră optică prinde viteză?

Văd că între timp, Orange a început să extindă și în alte zone localități propria fibră, cum ar fi: Jimbolia, Roman, Roznov, Zărnești, Pecica, etc. Am citit pe Forumul Softpedia că se lucrează chiar și în alte cartiere din București pentru extindere ( de ex. Aviatorilor). Eu cred că este minunat! Voi ce părere aveți? Mulțumesc!
Detalii aici:
https://www.orange.ro/love/local/

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Da, Orange trebuie să finalizeze tranzacția cu Telekom și apoi să se apuce repede de treabă.
Vă fi foarte greu să ajungă din urmă competiția. Digi are aproximativ 25.000 km de fibră (așa au declarat).
Mai e mult până când Orange va avea o rețea în adevăratul sens al cuvântului.
Dar cel mai important este să scape de "bolovanul" Telekom :))

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (3)

100%

3 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Bravo lor, dacă lucrează la extinderea propriei fibre optice, cred că este un pas înapoi privind achiziția Telekom România. Probabil au înțeles că oamenii preferă servicii integrate de la un singur operator și costurile de implementare pe fibra optică sunt mai reduse decât cele pe ADSL/VDSL.

Foarte bine.. Daca sunt in top si fara fibra, poate asa vor reusi sa concureze si preturile mai mici, sa intrebe din ce in ce mai putina lume de ce Digi poate.. :)

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Este foarte bine că Orange își dezvoltă propria rețea de fibră optică, asta înseamnă că au înțeles că nu trebuie să fie la cheremul altora.Strategia pe care o aplică Orange a început să funcționeze. Sper să meargă înainte și cu achiziția Telekom.

Asta înseamnă mai mulți clienți fericiți. Sunt pachete cu oferte foarte atrăgătoare la Orange, asta este foarte bine!;))

In Floresti, jud. Cluj au instalat in august 2019 cutiile pt. echipamente in bloc, insa cu fibra nu au mai ajuns. Suntem multe blocuri fara fibra pe str. Lacului. Din 2016 asteptam.

Dacă au montat cutiile pentru echipamente, sigur vor veni și cu fibra. Probabil întîmpină ceva greutăți cu aprobările. Pînă cînd ajunge cu fibra, folosește alternativa tv satelitară.

Avem din 2016 varianta 4g si tv prin satelit,insa de 1 an a scazut viteza la net. Ping cateva zeci ms, iar download max. 5mb/s in timpul zilei si scade seara. Inainte aveam 30-40mb/s.

Probabil s-a aglomerat rețeaua și trebuie mărite capacitățile în zona respectivă. Însă trebuie să sesizezi acest lucru către Serviciul clienți!

O sesizare către serviciul clienți ar trebui făcută , măcar te pot informa dacă știu despre acest lucru. Probabil cei de la serviciul tehnic cunosc deja această problemă , și încearcă să mărească capacitatea.

Chiar și în această perioadă Orange înaintează ferm cu investițiile la fibra optică pentru a asigura servicii de calitate clienților.

pentru Bucuresti: eu am in Militari, de prin februarie-martie, fibra orange (nu telekom). au venit recent cu fibra in zona (periferie-iesire A1) si din cate stiu mai au in Bucurestii Noi

Văd că lucrurile se mișcă bine. În Argeș sunt acoperite vreo 21 de localități rurale cu fibră proprie, conform site-ului Orange. Primele localități sunt cele acoperite cu fibra Telekom, iar celelalte, în ordine alfabetică, cu fibra Orange. Acest lucru e valabil la orice județ pe unde au lucrat.
https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!