Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Aveți probleme cu aplicația WhatsApp în data de 19 ianuarie 2020?

Se pare că sunt probleme cu aplicația WhatsApp, astăzi 19 ianuarie 2020.

Sursa:

https://www.biziday.ro/probleme-de-functionale-pentru-whatsapp-utilizatorii-nu-pot-trimite-poze-videoclipuri-si-orice-tip-de-continut-multimedia/?source=biziday

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Azi între 12 și 15 nu am putut sa trimit nicio poza video pe whats app. Inițial am crezut ca are ceva telefonul, i-am dat restart și apoi am zis ca sigur este o problemă la whats app și când o să remedieze problema, o să pot trimite iar poze și video.

Intr-adevar au fost azi probleme cu aplicatia Whats App si nu au putut fi trimise poze si videoclipuri. A fost o saptamana cu probleme in care au fost afectate atat retelele de telefonie ( Orange, Telekom), cat si anumite aplicatii.
O fi vreun semn ca am devenit prea dependenti de tehnologie si e cazul s-o mai rarim si sa mai socializam si "fata in fata" cu cei cunoscuti? :))

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

@Ascary, la Whatsapp exista 3 "stări" a unui mesaj, anume SDR (Sent, când este doar o bifă, mesajul este trimis, Delivered, când sunt două bife, mesajul este livrat spre telefonul de destinație și așteaptă să fie citit, și Read, când bifele sunt colorate, iar mesajul este citit). La acea poza trimisă, există cele două bife, mesajul era livrat și aștepta să fie citit, deci era recepționat in telefon. Daca era o problema cu aplicația, cum au mai fost și în alte date, trebuia să fie doar o bifă, adică să fie mesajul doar trimis și stocat in serverele WhatsApp.

Nici la mormantul mIRC-ului sau YM-ului nu am vazut asa agitatie. Totul este sa ai alternative, altfel disperarea te mananca. Si alternative, asa cum au mentionat si altii, sunt gramada. Totul este sa alegi ce vrei sa folosesti si ce-ti este util tie. Deci flexati-va, valul a trecut. Si la fel ca alte lectii oferite noua muritorilor de rand, am invatat sa gasim alternative si sa le pastram pentru astfel de momente.

Eu n-am nici cea mai mica idee, daca a functionat sau nu, pentru ca n-am avut timp de nimic.. trebuie sa si invatam, din cand in cand.. asa ca, telefoanele mele, cred ca s-au simtit parasite ieri.. desi, cred ca au venit niste poze pe grupul de whatsapp de la facultate, dar, aseara tarziu..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!