Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Aveți probleme cu aplicația WhatsApp în data de 19 ianuarie 2020?

Se pare că sunt probleme cu aplicația WhatsApp, astăzi 19 ianuarie 2020.

Sursa:

https://www.biziday.ro/probleme-de-functionale-pentru-whatsapp-utilizatorii-nu-pot-trimite-poze-videoclipuri-si-orice-tip-de-continut-multimedia/?source=biziday

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Da. Încerc să trimit un video de 30 de secunde și este "sending" de mai bine de jumatate de oră. Chiar credeam că e ceva în neregulă cu telefonul meu :)

Da. Si la mine aceeasi problema. Dupa restart router/telefon, am intrebat prietenii si mi-au confirmat ca e ceva in neregula cu aplicatia.

Se pare ca facebook nu se desminte de problemele din ultima vreme! Am colegi de munca care comunica cu anumiti clienti fix prin whatsapp si ce crede-ti!? nu pot comunica :)

Presimt ca o sa avem in curand o surpriza enorma! Facebook si tot ce tine de acestia or sa pice si o data cu ei o mare criza in materie de comunicare!

Ba da, pot trimite și poze... Am și dovada :) de fix acum 2 minute. Așa arată Vivo Cluj, am trimis cuiva o poza. Poza s-a trimis fara probleme! Doar că încă nu e vizualizată, dar am și primit poze azi și le-am deschis...!

Ca un facut,azi n-am trimis nimic prin Whatsapp. Spunea cineva ca e posibil ca Facebook-ul sa pice,asa si? Ce n-au mai picat si altele inainte,yahoo messenger,skype-ul? Facebook-ul de ce sa nu pice? Traiasca Instagram :)))) Doar ca ne va fi mai greu sa-i "târâim" pe batrani in aplicatie :)
__________
@teacher,daca nu e vizualizata inseamna ca nu a fost trimisa. A ramas undeva pe serverele Whatsapp

Sunt o mulțime de aplicații care pot substitui whatsapp-ul, sa amintim doar Skype, viber și Telegram. Nu cred ca tre sa avem emoții prea mari.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!