Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Aveți probleme cu aplicația WhatsApp în data de 19 ianuarie 2020?

Se pare că sunt probleme cu aplicația WhatsApp, astăzi 19 ianuarie 2020.

Sursa:

https://www.biziday.ro/probleme-de-functionale-pentru-whatsapp-utilizatorii-nu-pot-trimite-poze-videoclipuri-si-orice-tip-de-continut-multimedia/?source=biziday

Răspunsuri

Da. Încerc să trimit un video de 30 de secunde și este "sending" de mai bine de jumatate de oră. Chiar credeam că e ceva în neregulă cu telefonul meu :)

Da. Si la mine aceeasi problema. Dupa restart router/telefon, am intrebat prietenii si mi-au confirmat ca e ceva in neregula cu aplicatia.

Se pare ca facebook nu se desminte de problemele din ultima vreme! Am colegi de munca care comunica cu anumiti clienti fix prin whatsapp si ce crede-ti!? nu pot comunica :)

Presimt ca o sa avem in curand o surpriza enorma! Facebook si tot ce tine de acestia or sa pice si o data cu ei o mare criza in materie de comunicare!

Ba da, pot trimite și poze... Am și dovada :) de fix acum 2 minute. Așa arată Vivo Cluj, am trimis cuiva o poza. Poza s-a trimis fara probleme! Doar că încă nu e vizualizată, dar am și primit poze azi și le-am deschis...!

Ca un facut,azi n-am trimis nimic prin Whatsapp. Spunea cineva ca e posibil ca Facebook-ul sa pice,asa si? Ce n-au mai picat si altele inainte,yahoo messenger,skype-ul? Facebook-ul de ce sa nu pice? Traiasca Instagram :)))) Doar ca ne va fi mai greu sa-i "târâim" pe batrani in aplicatie :)
__________
@teacher,daca nu e vizualizata inseamna ca nu a fost trimisa. A ramas undeva pe serverele Whatsapp

Sunt o mulțime de aplicații care pot substitui whatsapp-ul, sa amintim doar Skype, viber și Telegram. Nu cred ca tre sa avem emoții prea mari.

Azi între 12 și 15 nu am putut sa trimit nicio poza video pe whats app. Inițial am crezut ca are ceva telefonul, i-am dat restart și apoi am zis ca sigur este o problemă la whats app și când o să remedieze problema, o să pot trimite iar poze și video.

Intr-adevar au fost azi probleme cu aplicatia Whats App si nu au putut fi trimise poze si videoclipuri. A fost o saptamana cu probleme in care au fost afectate atat retelele de telefonie ( Orange, Telekom), cat si anumite aplicatii.
O fi vreun semn ca am devenit prea dependenti de tehnologie si e cazul s-o mai rarim si sa mai socializam si "fata in fata" cu cei cunoscuti? :))

@Ascary, la Whatsapp exista 3 "stări" a unui mesaj, anume SDR (Sent, când este doar o bifă, mesajul este trimis, Delivered, când sunt două bife, mesajul este livrat spre telefonul de destinație și așteaptă să fie citit, și Read, când bifele sunt colorate, iar mesajul este citit). La acea poza trimisă, există cele două bife, mesajul era livrat și aștepta să fie citit, deci era recepționat in telefon. Daca era o problema cu aplicația, cum au mai fost și în alte date, trebuia să fie doar o bifă, adică să fie mesajul doar trimis și stocat in serverele WhatsApp.

Am primit mai târziu un mesaj. Cam peste vreo jumătate de oră!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Nici la mormantul mIRC-ului sau YM-ului nu am vazut asa agitatie. Totul este sa ai alternative, altfel disperarea te mananca. Si alternative, asa cum au mentionat si altii, sunt gramada. Totul este sa alegi ce vrei sa folosesti si ce-ti este util tie. Deci flexati-va, valul a trecut. Si la fel ca alte lectii oferite noua muritorilor de rand, am invatat sa gasim alternative si sa le pastram pentru astfel de momente.

Eu n-am nici cea mai mica idee, daca a functionat sau nu, pentru ca n-am avut timp de nimic.. trebuie sa si invatam, din cand in cand.. asa ca, telefoanele mele, cred ca s-au simtit parasite ieri.. desi, cred ca au venit niste poze pe grupul de whatsapp de la facultate, dar, aseara tarziu..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!