anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

CEC Bank a lansat CEC Pay

Ascary
Campion certificat

Iata ca Orange Money are concurenta:

CEC Bank a lansat CEC Pay, aplicația Android prin care clienții băncii pot plăti contactless, utilizând tehnologia NFC (Near Field Communication – comunicare in camp apropiat), direct cu telefonul la comercianți.

https://www.bankingnews.ro/cec-pay-plati-telefonul-mobil.html

43 Răspunsuri 43

Jay
Campion certificat
Păi, cam asta e trendul.. Toata lumea se lupta pentru acces in piata.. indiferent despre ce domeniu vorbim.. Si, ca sa ai o șansă trebuie să fii deschis la nou, la tehnologii noi.. sau sa fii foarte accesibil si, în privința bancilor, prin accesibil, ma refer la comisioane si dobanzi mici..

Vio73
#StarMember
În fine, vin și ei cu ceva nou. Sunt cei mai în urmă în domeniul inovației! Mulțumim pentru informație!

Miha_Z
#StarMember
E bine venita concurenta intr-o piata libera, astfel ofertele se vor diversifica. E un pas inainte facut de CEC Bank si e de bun augur pentru clientii acestei banci.

Ascary
Campion certificat
Am instalat aplicatia. Merge doar cu cardul Visa. Am incercat si cu Mastercardul CEC-ului dar nu merge. Instalare foarte usoara. Mult mai ușoară față de Orange Money. Nu e nevoie decat de un cod de activare pe care il primesti instant pe mail. Acum am doua aplicatii in NFC,Orange Pay si CEC Pay. O pot alege pe care vreau ca default. Foarte frumos. Mai transfer acum bani din CEC in Orange Money ca sa fac plati cu telefonul? Poate da,sau poate nu. Sa vedem cum sta cu comisioanele CEC Pay 🙂

Razvan
#StarMember
Probabil în perioada următoare fiecare banca sau IFN vor dezvolta câte o aplicație de internet, pentru a facilita mai ușor accesul tuturor la banking.

Anonim
Neaplicabil
Chiar ieri am văzut o reclamă pe net la CEC Pay :) E cool să-ți folosești smartphone-ul la plăți în loc de cardul fizic. Eu folosesc ING Pat și merge excelent de fiecare dată, nu am avut nicio problemă.

FaraUnID
Campion certificat
Orange Money are concurenta de ceva timp. De fapt Orange Money nici nu exista cand concurenta oferea aceasta facilitate de "mobile banking" si plata cu telefonul. Sau mai bine spus serviciile ING Pay, BT Pay, BCR Pay au concurenta de la Orange Money si nu invers. Nu stiu cum sta treaba cu ING Pay, BT Pay, etc dar in cazul Orange Money ai nevoie de un addon (n.b. Orange Pay) pentru a putea plati cu telefonul prin intermediul NFC, in timp ce George are functia de Pay inegrata direct in aplicatie fara a fi nevoie de instalare unui addon. Asa ca nu stiu cine pe cine concureaza. Si ca fapt divers: Multe suite de securitate pentru android vad aplicatia Orange Pay ca fiind dubioasa datorita "Low Rating App" din Google Play Store.

TheSpecialist
Maestru
Din punctul meu de vedere, ca și client Orange, singurul concurent real pt Orange Money este Revolut. Celelalte bănci din România, chiar daca sunt de mult pe piața digitala, nu sunt atât de versatile. Ba un comision aici, ba o interacțiune musai cu un consultant fizic, nu au reușit sa se impună atât de bine. Gândiți-vă ca Orange Money este foarte tanara și deja se impune pe piața foarte bine.

Ascary
Campion certificat
Cea mai buna treaba al Orange Money sunt comisioanele zero. Daca mai adaug si cei 10% inapoi din facturile Orange platite prin OM,e clar ca Orange Money este cel mai bun pentru noi ca clienti Orange. Plus ca mai este acum si promotia aceea cu punctele OTY (un punct la fiecare tranzactie),plus 100 de lei in martie pentru 40 de plati in magazinele fizice...plus...plus ...tot Orange-i cel mai bun,ca mai da cate ceva nu numai ia :))

teacher_
#StarMember
Eu rămân la părerea că cea mai bună aplicație de gen este BT Pay, poate și pentru că o utilizez foarte des și m-am obișnuit de foarte multa vreme cu ea..

Ascary
Campion certificat
Ai putea sa argumentezi teacher de ce BT Pay e cea mai buna? Doar faptul ca o folosesti tu nu este convingator 🙂

FaraUnID
Campion certificat
- BT Pay este pentru toata lumea vs Orange Mney care este disponibila doar clientilor Orange; - BT Pay all-in-one app vs Orange Money care necesita Orange Pay pentru platile cu telefonul; - Orange Money = eroare la scanarea actului de identitate in momentul in care incerci sa aplici pentru un cont nou, pentru ca in final sa fie necesara deplasarea intr-un magazin fizic; - Orange Pay = cannot process request, try again later in momentul in care incerci sa configurezi aplicatia pentru plati NFC; Iar acest Orange Pay nu se integrează cu Orange Money și nu știe să preia din aplicatia Orange Money datele cardului. Orange Pay necesita un cont separat cu alt username și altă parolă, și să introduci manual datele cardului tău. Un fel de scarpinat in urechea stanga cu mana dreapta. Orice aplicatie de mobile banking ce integreaza si partea de Pay direct in aplicatie fara a fi nevoie de un addon care sa necesite deschiderea unui cont separat fata de aplicatie initiala de banking este mai buna decat Orange Money.

teacher_
#StarMember
Eu voiam să zic că pot scoate bani de la bancomatele BT cu telefonul sau smartwatch-ul...! Personal nu am întâmpinat probleme la înregistrarea mea in sistemul OM, după cum spunea @FaraUnID. Sincer, utilizez foarte rar cardul Orange, aplicația BT Pay este tot ce am nevoie. Și NFC funcționează perfect la BT Pay, fara alte configurări. In plus, la cardul Star pot cumpăra in rate fără dobândă și primesc bani înapoi la fiecare cumpărătură efectuată...

Ascary
Campion certificat
@FaraUn ID, aplicatia BT Pay este doar pentru clientii BT,nu pentru "toata lumea" asa cum si Orange Money este doar pentru clientii Orange :)) _________ @teacher ma asteptam ca posesor de Orange Money macar facturile Orange sa le platesti prin acest serviciu. BT,iti da 10% inapoi daca platesti prin ea factura Orange? In rest ai dreptate teacher,nici eu nu am intampinat vreo problema la instalarea aplicatiei Orange Money.