Întrebare cu răspuns(uri)

Vreau să mă abonez la Orange TV

Momentan Orange folosește infrastructura Telekom pentru cablu, iar VH1 Classic și Iconcerts sunt disponibile în zona mea. Însă am văzut că operatorul a început să își dezvolte propria rețea de fibră (un lucru bun, dacă ar include și aceste canale). Întrebarea mea: cum îi pot cere să includă aceste canale, am șanse de izbândă? Cealaltă întrebare... în cât timp estimați că vor reuși să își construiască rețeaua proprie de fibră în București? Vă mulțumesc, sper că nu am fost total offtopic.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

@Georgemar918, nu ii poti cere tu niste programe in mod special, daca operatorul nu le are în grila, însă, daca sunt programe dorite (de exemplu, poti vedea in comunitate subiectele gen discovery sau eurosport), pe care nu le au, ma gandesc ca vor analiza astfel de situații si, în funcție de concluzie își vor îmbogăți grila de programe.. Pentru a vedea ce alte subiecte au mai fost privitoare la grila Orange TV, poti cauta in bara de mai sus "cauta in comunitate" scriind 1-2 cuvinte cheie sau in lista cu cele mai vizualizate subiecte.. se pare ca acest gen de subiect este foarte dezbătut aici..
In privinta estimării, cred ca numai operatorul poate estima, el având si toate informatiile necesare pentru a putea face o astfel de estimare..
Nu trebuie sa-ti faci griji in privinta întrebărilor, daca sunt despre produse Orange sau despre tehnologie si nu găsești alt subiect in comunitate in care sa găsești raspuns la intrebarea ta, întrebi.. :)

Bun venit în comunitate!..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Să vă spun cum s-a terminat totul? Nu mă abonez la Orange, rămân la ei doar cu telefonul.
Voiam să fac schimbarea, am sunat azi, era tentant şi pentru că prin bonusul de vechime ai reducere la achiziţionarea unui device nou (televizor de exemplu) o dată cu achiziţionarea unui pachet Orange Love. Ce nu se spune e că abonamentul meu de telefon de 6 euro nu e compatibil şi că trebuie să îmi fac unul de minim 7 euro din oferta comercială altfel nu primesc bonusul. Aţi pierdut un client pentru un euro. Desigur, abonamentul de 7 euro e mult mai dezavantajos faţă de cel pe care îl am, nu are roaming.
În plus, despre telefonia fixă de la Orange nu se ştie mare lucru, în magazin mi s-a spus că pot avea minute nelimitate în orice reţea fixă naţională şi alte câteva sute către reţelele de telefonie mobilă, la telefon singura oferă disponibilă era cu 100 de minute pe fix şi 100 de mobil. Am scris aici că poate cineva de la Orange citeşte asta şi se mai schimbă lucrurile pe viitor.

Cei din magazine sunt rămași în urmă cu știrile sau o fac pentru a atrage ceva clienți. Nu toți practică acest fel de abordare dar din păcate mai sunt cazuri de acest gen. Pe parcurs lucrurile se vor remedia și la noi dar mai durează puțin educația celor din comerț. Pînă atunci îi vom alege pe cei mai disciplinați care știu să atragă clientul nu să-l respingă. Toate cele bune.

da, păcat.
pe de altă parte abonamentul de 6 euro e cel bun abonament pe care l-am avut vreodată, iar pentru asta mulțumesc, Orange!
cândva, pe viitor, poate și tv&fix&internet

Si eu sper să ajungâ FO de la Orange să cuprind totul într-un pachet,însă pînă atunci ne mulțumim cu ceea ce ne poate oferi în prezent.Sper ca pe viitor (nu prea îndepărtat ) să ne ofere o grilă de programe care să satisfacă cerințele tuturor clienților.

În orașele mari, sunt convins că va ajunge în câțiva ani cu propria fibră. În rest, e greu de anticipat, dar nu imposibil de realizat. Depinde de buget și de ambițiile Orange!

Pînă la urmă Orange dorește cu adevărat ca clienții să fie mulțumiți. Sper să fie apreciați și de catre clienți pentru eforturile pe care le depun în rezolvarea problemelor care apar.

O societate care nu are profit nu poate face investiții, nici o bancă nu va finanța o investiție care merge pe pierderi. In cazul în care ești profitabil fiecare încearcă sa investească.

@vio73, ce programe au mai intrat la Orange?

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Ieri am fost sunat de un consultant Orange Tv care oferea televiziune prin satelit si internet 4G (cu 80GB) la 35 de lei pe luna. Cu aceasta ocazie mi-a spus si de introducerea unor noi canale dar n-am mai lungit discutia fiindca nu ma interesa oferta,avand deja televiziune si internet 4G Orange.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!