Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

Răspunsuri

Pagina 2 din 63

Folosim tehnicologia zi de zi. Știri, copilul folosește Orange TV go pt desenele preferate, soțul citește noutățile din sport, iar eu caut cele mai bune locuri de vacanta și oferte pe site ul Orange pt a ne schimba telefoanele curând :)

Noi folosim telefoane pentru orice...au înlocuit si calculatorul!Este folosit pentru aproape orice operațiune bancară! Copiii sunt mici si il folosesc 10 15 min pentru youtube speram ca ei sa nu l folosească atât de mult ca adulții!

Internetul se foloseste la noi in casa de toata familia. Fiecare are smarthphone, laptop se navigheaza pe internet, am o gramada de chestii smart (tv - etc)
Copii folosesc dispozitivele inteligente pt a vizualiza muzica sau desene animate.
Pe scurt suntem dependenti de tehnologie, internet, aparatura smart.

Jocuri, youtube, google, etc

Aty
Aty

Aty

User level
Nivel
0
21 / 100
puncte
Custom field 2
Aty

Am 2 copii si de ani de zile folosim zilnic. Ficare copil are telefonul lor separat, iar fiica mea folosete telefonul si laptoul si la facultate!!!!!!

alin73
alin73

alin73

User level
Nivel
0
32 / 100
puncte
Custom field 2
alin73

Experiență plăcută, eu și soția folosim orage_ul de când sa deschis în România. Din păcate nu ne-am permis mai multe abonamente și copilului

Folosim tehnologia la maxim

Aty
Aty

Aty

User level
Nivel
0
21 / 100
puncte
Custom field 2
Aty

Bună ziua! internetul îl folosesc mai mult educational pentru fetita mea in vârstă de 7 ani prezentându-i teme educationale imagini cu litere semne grafice și tot ceea ce este important pentru educația ei suplimentara. Sunt foarte mulțumit de viteza internetului de la ORANGE am testat și alte rețele dar timpul de acces la informații lasă de dorit

Tehnologia este prezentă in casa noastra. Copii folosesc atat tableta cât si smartwatch-ul din dotare. Noi adultii folosim des telefoanele dar si laptop-ul.

Eu cu fiul meu folosim tehnologia prin telefon aș dori foarte mult sa câștig acest premiu deoarece este ziua lui de naștere pe 13 februarie și a-și dori să-îi fac cadou acest pachet de căști deoarece are mare nevoie de ele.

Eu am un băiețel de 4 ani si 4 luni si e pasionat de jocuri,mi a spus acum câteva zile că din banii strânși în pusculita o sa isi cumpere un laptop mare mare si va face el jocuri multe cand va creste

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!