Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Activare optiune Prepay recurenta in perioada de gratie

Am incarcat cartela PrePay cu credit de 20 de euro ce ofera o perioada de gratie de 300 de zile si o perioada de activitate de 120 de zile. Totodata am si o optiune recurenta activa de 1 euro (se activeaza automat la fiecare 15 zile si consuma cate un euro din credit la fiecare reactivare).

Creditul de 20 de euro imi ajunge pentru 20 de reactivari, adica pentru aprox 300 de zile, adica pentru mai mult decat perioada de activitate, de 120 de zile.

Optiunea se va mai activa singura dupa expirarea celor 120 de zile de activitate sau nu?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Părerea mea este că opțiunea nu se va mai activa, datorită faptului că cele două (atât acel credit cat și reîncărcarea automata de 1 euro) nu se cumulează și va trebui sa reîncarci după aceste 300 de zile.

Creditul în perioada de gratie, dacă a mai rămas ceva, e blocat pana la o noua reîncărcare. Acest blocaj include și activarea opțiunilor, inclusiv a celor recurente. După o noua reîncărcare trebuie sa soliciți reactivarea opțiunii respective, cel mai simplu cred ca ar fi la *100#.

Salut! Intr-adevar, reactivarea unei optiuni recurente are loc numai in perioada de activitate a cartelei PrePay. Dupa expirarea perioadei de activitate de 120 de zile, iti recomandam sa efectuezi o noua reincarcare, prin intermediul careia sa poti oferi contului tau o noua perioada de activitate.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!