Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Exista abonament mai mic de 7 euro?

Salutari! În prezent dețin un abonament Orange ME Start 7 New care îmi oferă 50 GB trafic de date! Sunt în ultimele 2 luni de contract și as vrea sa știu dacă sunt abonamente mai mici ca și valoare, dar cu resurse asemănătoare! Sau ce credeți ca as putea sa obțin din partea celor de la retenție dacă prelungesc abonamentul?

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
250 / 750
puncte
Custom field 2
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Da,exista un abonament mai mic, de 6 euro (TVA inclus) cu urmatoarele resurse:

  • Nelimitat minute/SMS in retea;
  • Nelimitat minute/SMS nationale si in roaming SEE;
  • 400 minute internationale;
  • 24 GB internet national din care 2.88GB in roaming SEE.

Da, există, dar îl obții doar la reprelungire, nu la abonare. Dețin și eu unul! Sigur, are doar 24 GB, așa cum spune și colegul.

Va mulțumesc! Voi încerca să negociez pentru acest abonament!

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
250 / 750
puncte
Custom field 2

Se mai poate obține și Orange Me start 6 fără roaming în SEE, la care se oferă discount 1 euro/lună, probabil că-l vei obține în ultimele 30 de zile ale perioadei minime contractuale sau după expirarea acesteia.

Asta poti afla doar tu vorbind la departamentul responsabil cu fidelizarea. Eu cred ca este posibil sa obții o reducere si sa mergi mai departe cu abonamentul pe care îl ai, daca esti multumit de el, ca si resurse si, un pret mai mic la un telefon, daca vei combina prelungirea abonamentului si cu achiziția unui telefon.. Succes!

Mulțumesc mult! Mi-ați fost de mare ajutor! Toate cele bune!

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
250 / 750
puncte
Custom field 2

@Mircea Dumitru: Valoarea abonamentului depinde si de cuantumul nevoii proprii de resurse si tipul acestora. Daca decizia ta depinde doar de valoarea abonamentului, atunci sper sa ne comunici solutia gasita in urma unei discutii cu ORANGE.

@Mircea Dumitru, dacă apreciezi că răspunsurile pe care le-ai primit te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite.
Mulțumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!