Întrebare fară răspuns

Smart Phone cu baterie detașabilă?

Suna bine, nu? Am primit cu entuziasm aceasta veste, mai ales venind din partea Samsung. Telefonul promovat de ei în acest sens este destul de decent. Cu siguranță testează piața sa vadă ce impact va avea aceasta decizie.

Practic, bateria externa pe care, ocazional, o iei cu tine se va transforma în a 2-a baterie a telefonului. Mult mai ergonomic, scapi de cablul de alimentare și de greutate prea mare extra.

https://m.mediafax.ro/tehnologie/revin-smartphone-urile-cu-baterie-detasabila-o-mare-companie-tocmai-a-lansat-un-model-in-romania-18703841/gallery-18704023/0

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Este o veste chiar buna! Se merge pe ideea de a cumpăra tot un produs Samsung, cred că va prinde la public mai ales daca bateria se strica, se poate cumpăra "dublura" rapid.

Foarte bine.. pe mine m-au luat prin surprindere, cand au apărut cele cu bateria nedetasabila.. Este o varianta de a tine mai mult timp un telefon... Nu mai tine bateria, o schimbi, ca poate iti place telefonul si nu vrei sa renunți la el nici dupa 4 ani.. Stai toata ziua sa descarci aplicatii si sa le setezi.. Acum sa faca si S10 plus cu baterie detașabila :D

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Da, e mult mai bine cu baterie detașabilă, pentru că e o piesă principală a telefonului. Fiind detașabilă, o poți înlocui mult mai repede, fără prea multe probleme și-ți faci treaba. Da, e o idee excelentă. Am mai avut cu ani în urmă astfel de telefoane!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!