anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Smart Phone cu baterie detașabilă?

TheSpecialist
Maestru

Suna bine, nu? Am primit cu entuziasm aceasta veste, mai ales venind din partea Samsung. Telefonul promovat de ei în acest sens este destul de decent. Cu siguranță testează piața sa vadă ce impact va avea aceasta decizie.

Practic, bateria externa pe care, ocazional, o iei cu tine se va transforma în a 2-a baterie a telefonului. Mult mai ergonomic, scapi de cablul de alimentare și de greutate prea mare extra.

https://m.mediafax.ro/tehnologie/revin-smartphone-urile-cu-baterie-detasabila-o-mare-companie-tocmai...

3 Răspunsuri 3

teacher_
#StarMember
Este o veste chiar buna! Se merge pe ideea de a cumpăra tot un produs Samsung, cred că va prinde la public mai ales daca bateria se strica, se poate cumpăra "dublura" rapid.

Jay
Campion certificat
Foarte bine.. pe mine m-au luat prin surprindere, cand au apărut cele cu bateria nedetasabila.. Este o varianta de a tine mai mult timp un telefon... Nu mai tine bateria, o schimbi, ca poate iti place telefonul si nu vrei sa renunți la el nici dupa 4 ani.. Stai toata ziua sa descarci aplicatii si sa le setezi.. Acum sa faca si S10 plus cu baterie detașabila 😄

Vio73
#StarMember
Da, e mult mai bine cu baterie detașabilă, pentru că e o piesă principală a telefonului. Fiind detașabilă, o poți înlocui mult mai repede, fără prea multe probleme și-ți faci treaba. Da, e o idee excelentă. Am mai avut cu ani în urmă astfel de telefoane!