Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Este reteaua Orange picata? 14 ian. 2020

Salutare,

Cei din Timisoara puteti efectua apeluri in reteaua Orange?
Eu nu reusesc pe nici o retea, 2G, 3G sau 4G.
Internetul pe 4G merge, am testat de pe 2 telefoane.

Răspunsuri

Salut, rafa.bloger! În acest moment avem un incident care poate afecta o parte din clienți; se pot întâmpina dificultăți în utilizarea serviciilor de voce și date mobile; este posibil să apară deconectări / viteză scazută și imposibilitate apelare sau apeluri întrerupte.
Departamentul Tehnic face demersurile necesare pentru remedierea situatiei într-un timp cât mai scurt.

Ai încercat să selectezi mod retea 2G / 3G și să dai restart la telefon?

Si in Pitesti au fost probleme. Acum e ok totul. Doamne,cat de dependenti suntem. E clar ca nu mai putem trai fara telefonie mobila.Pot sa creasca operatorii preturile cat le-o creste,nu cred ca va renunta careva la aceste servicii.

A mai intepat Dorel ceva magistrala de fibra?!?!?!? Stiu ca in trecut au mai fost asemena incidente avand protagonisti cate un Dorel.

Salut, este remediata problema. Se recomanda restartarea telefonului !

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
93 / 100
puncte
Custom field 2

Se mai întâmplă, nu e ceva anormal. Am întâmpinat și eu ceva probleme pe voce, dar am comutat pe apel wi-fi și a fost ok. Am vorbit lejer!

https://m.zf.ro/business-hi-tech/cod-rosu-in-reteaua-orange-la-ora-17-10-o-jumatate-din-reteaua-celui-mai-mare-jucator-din-piata-mobila-a-avut-probleme-tehnice-care-au-dus-la-intreruperi-ale-serviciilor-de-voce-si-date-18709573

Probabil ceva modificări mai ample pe partea de core și ceva a scăpat de sub control. E bine că n-a ținut prea mult.

Iată ce spun reprezentanții Orange:

”Serviciile Orange funcționează acum în parametri normali. În procesul de actualizare a configurarilor unui centru tehnic, a intervenit un incident de natura operațională. Acesta a creat un fenomen de congestie în rețea, ceea ce a afectat serviciile de date şi de voce. Situația a fost resimțită aleatoriu de către unii dintre clienți. Le mulțumim clientilor pentru înțelegere.”

https://www.capital.ro/exclusiv-anunt-de-ultima-ora-pentru-clientii-orange-ce-probleme-a-avut-compania.html

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!