Întrebare fară răspuns

Zvon: OnePlus 8! Ce părere aveți? L-ați cumpăra?

Wow! Noul OnePlus 8 va apărea curând!

Detalii mai jos (zvonuri, încă):

https://www.idevice.ro/2020/01/13/oneplus-8-ecran-galaxy-s20-398910/amp/

L-ați cumpăra?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

One plus pare o marca buna, are și specificații bune. Eu îl consider o alternativa de luat in calcul, dar după ce mai scad preturile, și poate daca apare în oferta Orange..!

Cel mai ieftin model OnePlus 8 va avea prețul undeva în jur de 600$/€ (depinde de piața unde e vândut)
Cel mai scump, undeva în jur de 800$/€

La banii ăștia, nu.. Astept sa devina mai cunoscuți.. :)

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

@Jay, bună asta! Îți recomand să pui mâna pe un model OnePlus! Atât! Și apoi mai vorbim! :)
Pe vremuri, țin minte cum mulți vorbeau cam tot așa despre Huawei. Poate e un pic exagerată comparația dar, crede-mă, OnePlus fac niște telefoane grozave. ;)

Anul acesta OnePlus va lansa un model de buget, OnePlus 8 Lite, la sub 450€. Vă recomand cu încredere această companie, dintre toate telefoanele cu Android, OnePlus are cel mai "fâșneț" sistem de operare. Și să nu uitam că aduc mereu cel mai puternic procesor găsit pe Android și doar ei și Google oferă update-uri timp de 3 ani de zile. Înțeleg reticența față de o companie mai puțin cunoscută în România, dar pe plan internațional OnePlus e un jucător important.

Din câte observ, va avea cel mai bun procesor (SND 865), deci da, e o variantă foarte bună, mai ales că și prețul este ok și are multe caracteristici interesante.

Nu l-as cumpara. Poate doar l-as testa putin ca sa vad cum functioneaza. Daca se descurca bine poate va fi pe viitor o varianta de luat in calcul.

Ma bucur ca popup camera nu are viata asa lunga desi in principiu nu aveai breton sau gauri in ecran, dar cred ca noua moda cu gaurile in ecran estea cea mai rentabila si cea mai de efect intrucat restul senzorilor pot fi ascunsi sub ecran. Telefonul arata bine dar astept sa apara sa vedem ce aduce nou acest telefon.

Cam greu de mascat camera dar probabil ca se vor gasi in viitor solutii ca aceasta sa nu mai fie asa vizibila pe ecran.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!