Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Comparatie intre Samsung A30 sau Huawei P30 lite

Samsung a30 sau Huawei p30 lite ??? Care este mai bun ???

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Depinde de gusturi, dar, deși sunt fan Samsung, comparatia intre acestea doua nu prea e corecta... A30 este sub P30.. sunt alte modele de Samsung însă care concurează cu P30.. De exemplu S8... Eu asa le vad..

Eu as merge pe gama Samsung, desi in acest caz e mai bun Huawei P30 lite. Are memoria interna si Ram-ul mai mare si camerele mai bune.

Mai multe detalii poti vedea in urmatorul link, cu cele 2 modele comparate.

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9579&idPhone2=9545

Și eu as merge tot pe Samsung deși nici Huawei nu e de lepădat!

Florin D
Florin D

Florin D

User level
Nivel
3
4525 / 5000
puncte
Custom field 2
Florin D

In acest caz din ce am citit pe net dar si din raspunsurile colegilor posesori de P30, e cam clar ca Huawei este alegerea potrivita.Totusi tinand cont ca e vorba de P30 Lite, nici Samsung A30 nu este o alegere nepotrivita. Cam grea decizia.

Bun. Bun la ce?

Bun este un termen relativ și depinde care sunt așteptării tale. În acest caz Huawei este peste Samsung dpdv hardware pe la toate capitolele.

Cu placere Lyly si te mai asteptam si cu alte intrebari.Poti utiliza butonul search pentru afla mai mai multe informatii daca te intereseaza ceva.

In acest buget, as recomanda alt telefon. Xiaomi Mi A3 mi se pare o optiune mai buna. Are Android One, adica un sistem de operare simplu, fara aplicatii sau functii in plus, procesor peste media segmentului si camera este superioara atat lui P30 Lite cat si A30s. Daca nu ma insel, este si mai accesibil, il gasisem la 770 lei.

Depinde de gusturi și de ce-ți dorești de la un telefon! De exemplu, din câte știu eu, Huawei are o cameră mai bună, modem mai bun, are mai mult spațiu de stocare, preț mai bun, etc. Ai comparații aici:

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9545&idPhone2=9579

Succes!

În cazul de față, Huawei bate Samsung.
Varianta Lite de obicei eu nu aș lua-o în calcul pentru că e, normal, mult mai slabă decât varianta simplă sau cea pro. Te poți orienta spre un Huawei P20 (simplu, nu Lite, nu Pro), e la reducere și este încă un telefon de top.

Să fiu sincer, cum a spus și @Romeo, până Huawei își rezolvă problemele cu google, aleg Samsung! Am mai spus-o, eu cel puțin sunt destul de dependent de aplicațiile și serviciile google așa că prefer aplicatiile

Florin D
Florin D

Florin D

User level
Nivel
3
4525 / 5000
puncte
Custom field 2
Florin D

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!