Întrebare fară răspuns

Samsung a prezentat omul artificial NEON la CES 2020

Cum vi se pare noul proiect NEON? Omul artificial a fost dezvăluit la CES 2020.

E o chestie care pe mine mă sperie puțin :)

https://geektech.me/ro/the-mysterious-samsung-neon-project-turned-out-to-be-an-artificial-man/

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

În prima fază, AI ne va ajuta, însă pe măsură ce va căpăta mai multă putere, scenariul poate fi imprevizibil, cum se întâmplă prin filme. Vom trăi și vom vedea.

Nu-mi place deloc ideea. Chiar aseara a fost difuzat pe PRO TV filmul "Surogate". Fiecare om avea o dublura robot si-si creea propriul destin. Daca un om vroia sa fie politist, clona lui era politist. Si asa nu-si mai traiau propria viata, ci erau intr-o lume utopica. Oamenii stateau in casele lor conectati cu orele la un scaun si ghidau robotii. Practic oamenii stateau refugiati in case si prin oras umblau robotii cu chipul lor.
Acest lucru ma sperie si nu mi-as dori sa ajungem atat de departe cu tehnologia. Sa ajungem in punctul in care sa nu ne mai dorim interactiunea umana si sa ne refugiem in lumea viselor.

Hai mai, ca nu e chiar asa rău. Mai ai și tu cu cine schimba o vorba, când ramai singur acasă. Gândiți-vă la toți bătrânii singuri, la toate văduvele, ce bine le-ar prinde un companion.
P. S. Filmul e belea rău!

Păi, cam este scarry.. întâi "te ajuta" si, apoi te ia pe nepregătite.. De ce este necesar un om artificial? Ca sa înlocuiască mana de lucru in anumite domenii?.. Si, cine mai cumpara ce se produce? Pentru cine mai produci? Omul a evoluat până la un punct si apoi cred ca a inceput sa regreseze..
P.S. Mie imi place sa vorbesc cu mine :)))

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!