Întrebare fară răspuns

Space Force - armata viitorului

În timp ce unii își fac griji ca nu e tocmai comod sa îți ceara buletinul ca să cumperi o cartela PrePay, iata ca pe cealaltă parte a globului niște flăcăi au găsit o modalitate mult mai eleganta, rapida și foarte eficienta de a ține grădinița ordonata și toți copii cuminți în băncile lor.

http://www.justitiarul.ro/intr-o-liniste-suspecta-pe-20-decembrie-2019-omenirea-a-pasit-in-era-razboiului-spatial/#.Xgo9fiKJljc.facebook

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Și marea șmecherie e ca au ditamai terenul de joaca, pt ca spațiul extra atmosferic încă nu este reglementat despre cum și de cine sa poate fi folosit, mai mult decât asta SUA vor fi dintre cei care la un moment dat vor ratifica probabil acest lucru. Oricum sunt printre puținele state care au momentan posibilitatea de a accesa un "club" atât de exclusivist.

E de speriat aceasta noua strategie a lui Trump. Ar face orice ca sa fie lider mondial si toata lumea sa depinda de el. Pacat ca pentru realizarea acestor interese vor exista ca de obicei si victime colaterale.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!