Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Știați că astăzi este ziua internațională a cuvântului "Mulțumesc"? 11 ian.

Mulțumesc și sunt recunoscător Universului pentru fiecare experiență trăită aici pe Pământ, alături de familie, prieteni, cunoscuți și membrii comunității Orange.
Tu cu ai vrea să mulțumești?

Răspunsuri

Eu vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor colegilor minunați din această Comunitate, familiei Orange din care fac parte de peste 21 de ani, familiei mele și Bunului Dumnezeu pentru fiecare zi a vieții, care este un dar minunat!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Multumesc parintilor pentru educatia primita si grija pe care in permanenta mi-o acorda. Multumesc sotului ca inca are rabdare cu mine si ma suporta. :))
Si multumesc tuturor care ma cunosc, ca de la fiecare poti invata ceva, fie de bine, fie de rau.

Nu știam! Îți mulțumesc ție, @Razvan, în primul rând pentru că ne-ai spus și apoi tuturor membrilor acestei comunități frumoase!

cocolosh
cocolosh

cocolosh

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
cocolosh

Stii @Razvan... acum am recitit mesajele colegilor si cum ieri a fost "decernarea premiilor Comunitatii Orange" deja ma inchipuiam pe scena spunand mesajul de multumire. :))

Le sunt profund recunoscătoare şi le mulţumesc din suflet tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au susţinut de la bun început, familiei mele pentru încredere şi suport, agenţiei pentru că m-a considerat cea mai potrivită pentru această misiune, domnului Cătălin Botezatu pentru minunata rochie de seară pe care o voi purta pe scena marii finale Miss Universe 2019 din Statele Unite, dar şi tuturor prietenilor şi sponsorilor care mă vor ajuta ....Scuze,acesta era un speech de miss :)).
Ce sa zic,multumesc fiindca traiesc!

Vă mulțumim tuturor pentru contribuția voastră în Comunitatea Orange, pentru īntrebările și răspunsurile adresate aici și ne bazăm în continuare pe voi că veți adauga doar topicuri și comentarii relevante, care au legătură cu Orange și tehnologia.
Mulțumim încă o dată!

Nu stiam.. imi cam scapa chestiile astea care incep cu "ziua internațională a.." Si, cum lucrurile importante s-au spus deja.. O sa ma abțin.. ☺

https://fiimplinit.ro/multumesc/?fbclid=IwAR3aKdRS-pQ9pK_RiQdt8Q_B7Vn4FkMfNaPlrE8Gpu86ly3ZLoXkgC2VyrQ

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!