Întrebare fară răspuns

Cat va tine bateria la Huawei Nova 5T?

Recent am achizitionat acest telefon si am observat inca din primele zile ca nu tine bateria pe cum ma asteptam de la un telefon nou si cu o autonomie mai mare decat vechiul telefon, Huawei Mate 10 Lite. Cel vechi il aveam de 1 an jumatate si ma tinea bateria tot 1 zi, ruland aceleasi aplicatii ca pe telefonul nou. A mai observat cineva treaba asta?

Marcela
Marcela

Marcela

User level
Nivel
0
31 / 100
puncte
Custom field 2
Marcela
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Bateria este de 3750 mAh, dacă pleci de acasă cu ea 100% sunt convins că te va ține toată ziua, poate și mai mult, dacă nu "tragi" de el :)

Eu am Huawei P 30 și tine vreo 2 zile, la utilizare normală. E tot cam la fel bateria. Sigur, dacă vei sta non stop pe muzică, filme și alte chestii, e posibil să se termine și mai repede. Dar tine destul de bine bateria la Huawei!

Ca si rulaj zilnic pe aceleasi aplicatii/jocuri ma asteptam sa tina mai mult. Multumesc pentru pareri

Marcela
Marcela

Marcela

User level
Nivel
0
31 / 100
puncte
Custom field 2
Marcela

Ai și un ecran mai mare, care va consuma mai multă energie. După câteva cicluri de încărcare - reîncărcare, bateria va ține mai mult. La P30, procesorul este mai economic cu 20% față de P20 și acest lucru se vede și în performanțele bateriei.

Și eu am telefonul asta pe lista, eu cred că mai mult de o zi de utilizare normala nu va tine, dar mie îmi e suficient. Depinde și de câte aplicații are instalate și cât de mult stai pe net.

Multumesc frumos pt răspunsuri.

Marcela
Marcela

Marcela

User level
Nivel
0
31 / 100
puncte
Custom field 2
Marcela

Oricum va ține mai bine decât la alte modele și este un telefon bun în raportul calitate-preț, care merită luat în calcul. Cu plăcere!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!