anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cat va tine bateria la Huawei Nova 5T?

Marcela
Junior
Recent am achizitionat acest telefon si am observat inca din primele zile ca nu tine bateria pe cum ma asteptam de la un telefon nou si cu o autonomie mai mare decat vechiul telefon, Huawei Mate 10 Lite. Cel vechi il aveam de 1 an jumatate si ma tinea bateria tot 1 zi, ruland aceleasi aplicatii ca pe telefonul nou. A mai observat cineva treaba asta?
9 Răspunsuri 9

Miha_Z
#StarMember
Nu am utilizat acest mobil. Poti intra pe urmatorul link si sa-i ceri parerea lui @RecenziiPeBune, fiindca el a testat acel mobil. https://comunitate.orange.ro/questions/2158747-huawei-nova-5t-review

Anonim
Neaplicabil
Bateria este de 3750 mAh, dacă pleci de acasă cu ea 100% sunt convins că te va ține toată ziua, poate și mai mult, dacă nu "tragi" de el 🙂

Vio73
#StarMember
Eu am Huawei P 30 și tine vreo 2 zile, la utilizare normală. E tot cam la fel bateria. Sigur, dacă vei sta non stop pe muzică, filme și alte chestii, e posibil să se termine și mai repede. Dar tine destul de bine bateria la Huawei!

Marcela
Junior
Ca si rulaj zilnic pe aceleasi aplicatii/jocuri ma asteptam sa tina mai mult. Multumesc pentru pareri

Razvan
#StarMember
Ai și un ecran mai mare, care va consuma mai multă energie. După câteva cicluri de încărcare - reîncărcare, bateria va ține mai mult. La P30, procesorul este mai economic cu 20% față de P20 și acest lucru se vede și în performanțele bateriei.

teacher_
#StarMember
Și eu am telefonul asta pe lista, eu cred că mai mult de o zi de utilizare normala nu va tine, dar mie îmi e suficient. Depinde și de câte aplicații are instalate și cât de mult stai pe net.

Marcela
Junior
Multumesc frumos pt răspunsuri.

Miha_Z
#StarMember
Cu placere @Marcela. Sper sa-ti fi fost de ajutor raspunsurile primite.

Vio73
#StarMember
Oricum va ține mai bine decât la alte modele și este un telefon bun în raportul calitate-preț, care merită luat în calcul. Cu plăcere!