Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Traficul in aplicatia Orange TV Go se contorizeaza?

Odata cu lansarea concursurilor Orange din aplicatia Orange tv Go as vrea sa stiu daca traficul facut cu aceste concursuri se contorizeaza sau e gratuit.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (1)

50%

1 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

50% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Da, se contorizează. Dacă ai Orange TV, ai 1 GB net gratuit, după care intri pe contorizare. Mi se părea corect să ai nelimitat în aplicație, pentru că se consumă mult trafic dacă stai pe TV online.

Traficul efectuat în Orange TV GO și Movie Go Unlimited consumă din traficul de internet disponibil în abonament și, după terminarea acestuia, se taxează la tarif standard.

Sursa - https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html

Pe abonamentele un pic mai vechi (cum sunt ale mele) traficul de date efectuat in cadrul aplicatiei Orange TV Go este gratuit daca numarul orange din telefon este asociat cu aplicatia si daca esti logat in aplicatie cu respectivul numar de telefon.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!