Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Aplicația Message de la Google trimite mesaje duble prin date/ sms/ mms

Cum fac ca aplicația Messages de la Google sa nu mai trimită sms duble (date/rețea Orange clasic) sau o poză pe date/mms (taxat suplimentar). Anomalia s-a produs în această dimineață, până acum nu am avut probleme. Telefonul este Huawei P20 pro.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Trebuie sa dezactivezi permisiunile functiei din setarile aplicatiei.

Urmeaza acesti pasi:

https://support.google.com/messages/answer/7029021?hl=en

Poate aplicația are nevoie de un update, sau, poate ar trebui să te asiguri că varianta principală de trimitere sms-uri, a aplicației, este text scris..

Eu personal am șters orice setare legată de mms după ce am pățit aceeasi treaba. Practic de atunci eu nu mai am cum sa mai trimit mms și implicit nici poze sau altceva care sa ma taxeze!

@Razvan, s-a rezolvat problema cu dublarea mesajelor după setarea respectivă? Putem marca comentariul tău ca soluție?
Din My Orange se poate dezactiva/ activa serviciul MMS, nu doar posibilitatea de trimitere.

Da, s-a rezolvat cu mesajele, cu mms, am trimis PM la Orange Helper sa îmi dezactiveze serviciul de MMS din conturile de abonament.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!