Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Ce părere aveți despre Sony Vision S?

Sony a dezvăluit un prototip de mașină inteligență, surpriza de la CES 2020.

Detalii mai jos:

https://gadget.ro/sony-vision-s-prototip-de-automobil-electric/

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

E foarte bine că Sony se implică și pe acest segment și sunt sigur că vor face o figură frumoasă! Ar trebui totuși să ne dea detalii și despre autonomie, preț, etc. Oricum, acesta este sau va trebui să fie viitorul!

Masina are o linie foarte interesanta, oarecum clasica dar bineînțeles are acel touch specific Sony. Te duce cu gândul, ca întotdeauna, la ceva foarte compact care se ascunde sub carcasa respectiva. Și nu poate fi altfel când, pe lângă Sony, au participat la realizarea mașinii toate acele nume sonore. Eram curios cine o produce efectiv, și când am văzut Magna Steyr, am realizat tabloul complet al acestei bijuterii.
Un pas îndrăzneț pt Sony, dar un pas așteptat oarecum.

Frumoasa masina si are un design deosebit. Mi-ar place sa o testez. N-or da cateva spre testare? :))

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Noile tehnologii în domeniul auto reprezintă viitorul. Va trebui să le luăm în calcul în următorii ani, fie că vrem sau nu! Așa că orice model nou apărut pe piață ne dă posibilitatea să alegem dintr-o paletă mult mai largă. Sigur, ar trebui să fie și accesibile!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!