Întrebare fară răspuns

Puteti sa imi trimiteți comanda prin fan curier?

Buna seara. Am o comanda la dumneavoastră. Puteți sa îmi trimiteți o comanda prin fan curier?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! Comunitatea nu este un serviciu clienti, ci este un grup format, in majoritate, din clienții Orange. Aici poti afla noutăți despre produsele Orange, despre tehnologii si dispozitive noi, sau poti primi raspuns de la ceilalți, care au trecut printr-o situație asemănătoare cu cea prin care treci tu, deci, ceilalți te pot ajuta cu un raspuns din experiențelor lor.. Pentru informatii de acest gen sau informatii care presupun divulgarea de date personale, te poti adresa direct serviciului clienti prin apel la 300, prin chat Djingo, sau prin sectiunea contact care exista pe site-ul Orange.
Ce-ti pot spune eu este ca livrările sunt facute in functie de firma de curierat cu care lucrează Orange, deci poate fi cea solicitata de tine sau nu.. Oricum, nu vad ce importanta are cine iti livrează, daca ai o comanda cu livrare prin curier.. Eu, de obicei prefer să merg sa ridic produsele comandate dintr-un Orange Shop..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Din păcate, noi cei din Comunitate, suntem doar simpli clienți! Pentru asta te poți adresa celor de la Orange prin intermediul Chat Djingo, secțiunea,, Contact'' din My Orange sau la Serviciul Clienți ( 300). Nu știu însă dacă te mai pot ajuta, în sensul că dacă a fost procesată comanda și a fost alocată altei firme de curierat, e cam târziu. Dar poți încerca! Succes!

@florinaroxana157, întrebarea ta este legată strict de firma de curierat care urmează să facă livrarea? Sau de statusul comenzii? Ne dai, te rog, mai multe detalii?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Absolut toate comenzile pe care le-am avut au fost livrate doar de URGENT CARGUS . Fiecare firmă are interesul propriu de a alege cu cine să colaboreze.

Tu ai prins perioada cu Black friday, de aia a ajuns mai greu comanda, însă sunt destul de punctuali cei de la fan față de la urgent-cargus. Până să fie cumpărați de cargus, cei de la urgent, livrau comanda de pe o zi pe alta din țară.

La mine prin Fancurier ,o "amarata" :) de camera de la Nest a ajuns de la Motru la Pitesti in 11 zile. In fine,nu generalizez,insa cred ca Fancurier Pitesti are o problema de organizare.
___________
D-na Florina,va multumim pentru fotografiile atașate. Sunt reusite. Va mai asteptam si cu altele si eventual cu alte intrebari ce tin de Orange si produse tehnologice.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!