Întrebare cu răspuns(uri)

[Rezolvat] Detalii convorbiri neactualizate în secțiunea my orange

Stie cineva de ce nu este actualizată lista convorbirilor din secțiunea "detalii convorbiri"??

Se actualizează cu câteva zile în urmă. De obicei, este mai bine să urmărești pe un desktop/laptop aceste lucruri! Succes!

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (2)

67%

2 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

67% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Detaliile convorbirilor vin cu o oarecare întârziere în general. Am văzut și eu, in contul meu că există un lag destul de mare.... Pot doar sa bănuiesc că este o problemă tehnică, și se lucrează la remedierea ei.

Mai exista un subiect asemănător in comunitate unde poti vedea si alte păreri..
https://comunitate.orange.ro/questions/2172275-actualizare-detalii-convorbiri-cartela-prepay

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Se actualizează cu câteva zile în urmă. De obicei, este mai bine să urmărești pe un desktop/laptop aceste lucruri! Succes!

Așa credeam și eu, că sunt câteva zile de intarziere, până ce am văzut acum ca ultima înregistrare a convorbirilor e de la finalul lui octombrie... :)

@Laura_4, mulțumim pentru postare!

În mometul de față avem un incident legat de imposibilitatea vizualizării detaliilor de convorbiri in My Orange. Această situație afectează doar o parte din clienții prepay. Dacă este și cazul tău, urmărește, te rog, topicul "Actualizare detalii convorbiri cartela prepay". Vom reveni cu detalii acolo. Mulțumim pentru înțelegere.

@Laura, poți vedea acum lista de convorbiri actualizată in My Orange? E totul în regulă? De la noi situația a fost remediată.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!