anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce păreri sau opinii aveți despre căștile Huawei Freebuds 3?

Anonim
Neaplicabil

Sunt curios dacă cineva din comunitate are aceste căști și ce ne poate spune despre utilizarea zilnică în general.

Merită investiția?

Prezentarea oficială mai jos:

https://consumer.huawei.com/ro/accessories/freebuds3/

20 Răspunsuri 20

Jay
Campion certificat
Dscrierea este foarte convingatoare, dar si pretul pe masura, stiu ca la Orange nu sunt pe stoc.. si, ca n-as da suma asta pe niste casti..

teacher_
#StarMember
Nu am freebuds....am căști normale, cu fir, astea smart nu mi se par o investiție... încă. Poate pe viitor, când o să mai scadă prețul.

Anonim
Neaplicabil
@Jay, ce variantă ai lua în considerare? Ce alte căști ai alege? De ce?

Razvan
#StarMember
Nu sunt adeptul căștilor scumpe, chiar dacă ele arată bine în descriere.

Jay
Campion certificat
In primul rand, cadou, daca sunt cadou, e perfect.. Apoi, daca n-ar fi cadou, nu este un accesoriu pe care sa fiu dispusa sa dau mai mult de 200 lei. Mai ales ca nu e ceva ce folosesc 12 din 24, as cauta unele de la o firma despre care sa fi auzit totusi.. De exemplu JBL, Sony, Pioneer.. Si, prefer, bentitele, pentru ca celelalte sunt enervante, ori nu intra, ori cad imediat.. :D Plus ca, in functie de preferinte si comoditate, poti lua ambele modele si, sa mai ramai si cu bani de bomboane..

Anonim
Neaplicabil
@Jay, variantele de la Sony sunt la fel de scumpe (cu specificații tehnice asemănătoare).

Jay
Campion certificat
De acord, nu ma refeream sa fie de lux, ci niste casti care sa-si faca treaba, sa aiba sunet clar, ca pot sa respir si fara ele.. sunt multe lucruri pe care le cumparam, ca ne incanta nu stiu ce si, poate dupa 1-2 luni le lasam parasite pe undeva, cand am fi putut sa facem altceva cu banii aia.. Acum, nah, gusturile nu se discuta, sunt niste super casti, dar, mie nu mi-ar placea sa ma uit singura la un film doar pentru sunetul super si, mi-ar placea niste casti din astea numai daca ar fi cadou :)))

teacher_
#StarMember
Eu le folosesc pe cele pe care le-am primit odată cu telefonul, și se comportă super. Plus că am comandat o pereche de pe AliExpress, care se comportă super. Și după cum spunea și Jay, 200 de lei nu sunt pentru o investiție în căști. Asta e părerea mea 🙂

Ascary
Campion certificat
Am citit linkul pus de tine cocolosh,multimim de informatie. Niste casti extraordinar de frumoase si cred ca tot atat de performante. Sunt pasionat de casti si cumpar mereu,probabil unde le si pierd intr-una. Ultimul set de la Jabra,l-am scapat in apa,doar una insa n-o mai pot folosi nici pe celalalta fiindca baza era pe aia cazuta in apa. Astea de la Huawei cred ca se aseaza foarte bine in ureche si cred ca nu le-as scapa chiar si atunci cand alerg sau sunt la sală. As fi un pic carcotas daca as zice ca le-as prefera pe negru,dar pana la urma nu ar fi nici un impediment nici daca ar fi pe alb. Specificatiile tehnice vad ca sunt la superlativ si le-as cumpara fara ezitare daca...as avea si telefon Huawei,insa asa,telefon Samsung si casti Huawei nu prea se pupa...vizual,fiindca in ceea ce privesc calitatile tehnice,nu conteaza. Cred ca sunt peste JBL-urile pe care le folosesc acum. Nu stiu daca permit si incarcarea wireless pe telefon sau doar pe incarcatorul dedicat. Ar mai fi un aspect,nu am vazut pretul dar daca este unul accesibil ma astept ca acest set de casti sa se vanda foarte bine. Multumesc inca o data de info @cocolosh si cand mai ai informatii tehnologice de ultima ora nu pregeta sa le pui si aici, aceste informatii fac parte din hrana mea zilnica 🙂

Jay
Campion certificat
@Ascary, sunt 800 lei.. emag/huawei.. la Orange nu sunt pe stoc, momentan..

Ascary
Campion certificat
Merci Jay. Atunci e ok,cam acesta este pretul obisnuit al unor casti intraauriculare de calitate. Cam tot atat m-au costat si Jabra luate de la Orange. Sigur or sa se vanda bine.

Anonim
Neaplicabil
@Ascary și eu le-aș prefera pe negru. :) Într-adevăr prețul este unul destul de mare dar cred că merită și posibil să se "înțeleagă" și cu Samsung. Mă refeream strict la partea tehnică, utilizare zilnică și așa mai departe. Eu aș prefera SONY dar eram curios de acestea de la Huawei. Par chiar foarte bune.

Ascary
Campion certificat
De ce sa nu se inteleaga cu Samsung?! Se inteleg foarte bine,nu au nici o treaba. Sony spui...hmm ,nu stiu ce sa zic,am probat cateva modele,in magazin cu telefonul meu cu ceva muzica trasa bine nu youtube 🙂 Sunetul mi s-a parut cristalin chiar si cu Dolby atmos activat. Cred ca pentru apeluri sau o carte audio,teatru radiofonic etc sunt ok insa pentru partea de muzica as mai cauta. Sincer,din specificatiile Huaweiului cam totul e la superlativ totusi le-as proba inainte in magazin,eventual pe Spotify daca il ai instalat...sau Deezer.Pana la urma stiu cum e,conteaza si urechea. Un sunet care mie sa mi se para bestial tie poate nu ti-ar place si invers evident. Eu as merge pe mana Huaweiului. Poate Sony sa fie mai ieftine dar pentru un audiofil cateva sute de lei nu conteaza,important este sa fii multumit.

Anonim
Neaplicabil
Sony stă foarte bine pe audio. Nu trebuie să te conving eu. ;) Am să testez aceste Huawei Freebuds 3 în magazin (dacă le găsesc pe undeva) deși acum sunt disponibile doar la eMag și Huawei Mobilestore (în Suceava nu am niciunul dintre ele fizic). Speram că cineva din comunitate le-a cumpărat și îmi poate da mai multe detalii.