Întrebare cu răspuns(uri)

Cum pot debloca o camera WiFi Orange?

Am cumparat o camera de supraveghere Vistacam 700 de la Orange. Aceste camere sunt branduite de catre Orange pentru a fi integrate in sistemul lor Orange Smart Home. Eu nu folosesc acest sistem ci unul creat de mine cu hubul SmartThings. Din pacate aceasta camera nu o pot inrola in sistemul meu. Am incercat toate posibilitatile,inclusiv crearea unui fisier open-source pe siteul dezvoltatorilor SmartThings insa fara succes. Mentionez ca toate celelalte accesorii Orange Smart Home,prize,senzori de usi/ferestre,senzori de miscare,senzori de inundatii si incendiu le-am putut inrola in sistem fara probleme,doar camera nu merge sub nici o forma. Ce as putea sa fac,cum sa o deblochez? Sigur camera merge cu hubul Smarthing generatia a treia fiindca este in lista de compatibilitati al z-wave.

https://www.z-wave.com/shop-z-wave-smart-home-products/smart-accessories-vera-vera-control-vistacam-700-wireless-camera

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Am găsit niste informatii aici, poate te ajuta.. Succes!

https://community.smartthings.com/t/pairing-a-vistacam/1164/2

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Ar trebui să mergi intr-un Orange Shop pentru a te interesa.. e ciudat ca alte chestii au funcționat si asta nu..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Razvan,nu pot intra in softul ei,nu are nici o conexiune sa fac asta. Doar sistemul Vera hub al Orange sau cel dedicat al producatorului permite asta insa eu nu pot fiindca nu am hubul lor,iar ca sa intru in setarile camerei imi cere mai intai sa conectez hubul. Eu am incercat sa intru prin hubul Smartthings ca sa o vad dar acesta nu o recunoaste fiindca Orange a setat-o sa nu fie recunoscuta decat de hubul lor

Mulțumesc Jay,am studiat indeamanunt commenturile utilizatorilor si am gasit in final solutia. Rescrierea completa a setarilor camerei si adaugatea acesteia in hubul Smarthings prin interfața dezvoltatorilor.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!