Întrebare cu răspuns(uri)

De ce tip de TV am nevoie pentru programe TV pe Smart TV?

Va rog informatii despre ce tip de Tv am nevoie pentru programe Tv pe smart Tv. Am vazut ca doar Samsung Os Tizen ar fi compatibil. Majoritatea televizoarelor samsung nu au specificat sistemul de operare Tizen. Intrebarea este ce marca de Tv sa cumpar pt a nu face o investitie degeaba si in final sa nu fie compatibil cu ceea ce ofera orange Tv online. Multumesc

Ileana_1
Ileana_1

Ileana_1

User level
Nivel
1
134 / 750
puncte
Custom field 2
Ileana_1
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Gama televizoarelor Smart Samsung Os Tizen le găsești în link-ul de mai jos, in penultima coloana scrie platforma de operare, poate te ajuta...https://developer.samsung.com/tv/develop/specifications/tv-model-groups/

Iar dacă vrei să compari 2 modele de televizoare, le scrii modelul în link-ul de mai jos, și ai comparație între ele...

https://www.gadgetsnow.com/compare-television

Succes, și să ne spui și nouă ce ai ales!

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (5)

Da (3)

38%

3 membri au votat cu DA

5 membri au votat cu NU

38% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 5

Detin 3 modele de smart tv,Samsung,Philips si LG. Din expierenta proprie de-a lungul timpului cel mai performant sistem de operare mi se pare WebOs-ul LG-ului. Este fluid,simplist si responsiv. Cu browserul dedicat chiar poti vedea un film cap-coada la calitate superioara. Se conecteaza foarte usor cu celelalte dispozitive smart din locuinta,Google Home,Harmony,Googlecast etc. Daca ii inrolezi o telecomanda smart chiar nu mai ai nevoie de nimic altceva. Sunetul este foarte bun,sigur nu comparam cu sisteme audio insa destul de bun. Culori vii,memorie si procesor bun si nu in ultimul rand,mai accesibil ca pret.

Sunt convins că există mai multe mărci compatibile. Orange își promovează produsele vândute, e logic.
Poți căuta pe forumuri și să găsești informații și despre alte TV-uri compatibile.
Cred! :)

Am și eu TV-uri LG, Samsung, Panasonic, etc. Sony nu am avut niciodată și de aia mi-am comandat unul. Am văzut la un vecin și am citit că ar fi printre lideri pe segmentul TV.

@Vio73, felicitările mele pentru achiziția unui SONY TV cu Android.
Vei vedea diferența (imagine, partea de Smart) față de alte mărci și sunt convins că vei simți de ce SONY sunt cei mai buni pe partea de TV :)
Eu am unul de aproape 4 ani și sunt extrem de mulțumit.
Este fluid și se vede grozav.
Să-l folosești cu plăcere!
Să ne spui ce părere ai după ce îl butonezi!

Sony e Sony, ce sa mai zicem. Buna alegere, probabil si un pic mai scumpuța, insa calitatea costa. Am visat mereu la un tv Sony inca de pe timpul plasmelor unde Sony detinea suprematia.
Asteptam detalii, Vio, dupa ce il folosesti o perioada. Ti-as recomanda o calibrare profesionala a culorilor. Gasesti pe net cum se face. L-as asorta si cu un sistem audio tot Sony in cazul tau pentru o expierenta totala.

Da, a venit ieri jucăria și nu prea am cuvinte să mă exprim. E cam totul la superlativ, în afara unor programe SD, care nu se văd prea ok. Am instalat și o aplicație prin care văd Discovery în Orange Tv Go, deci e super fain! Iată și ceva poze!

Vroiam un Tv cu android care sa nu fie limitat in instalarea altor programe , deci sa nu fie limitat.

Ileana_1
Ileana_1

Ileana_1

User level
Nivel
1
134 / 750
puncte
Custom field 2
Ileana_1

Se descarcă de pe net aplicația aptoide tv, se încarcă pe un stick USB se rulează într-o altă aplicație gen File manager și apoi se pot instala mul mai multe aplicații, inclusiv Orange TV GO.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!