anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Galaxy S10 Lite anunţat oficial

FaraUnID
Campion certificat

După mai multe luni de zvonuri şi speculaţii, Samsung a anunţat în mod oficial noile smartphone-uri Galaxy S10 Lite şi Galaxy Note10 Lite. Acestea sunt bazate pe funcţii de productivitate şi foto, oferind o experienţă de utilizare comparabilă cu cea a modelelor de top, la un preţ mai mic. Acestea sunt de asemenea echipate cu un nou design exterior, care se presupune că va fi păstrat şi pe seria Galaxy S20, care urmează a fi lansată luna viitoare.

Modelul Galaxy S10 Lite de la Samsung nu este cu mult diferit faţă de modelele Galaxy S10 standard, lansate la începutul anului trecut, în termeni de specificaţii. Acesta este echipat cu un chipset octa-core la 2,8 GHz, cel mai probabil fiind vorba despre un Snapdragon 855, conform configuraţiei 1 + 1 + 6 şi frecvenţelor promise. Acesta va fi livrat în configuraţii cu 6 sau 8 GB memorie RAM şi 128 GB stocare internă. Fiind un model dual-SIM, utilizatorii vor putea alege între utilizarea a două cartele SIM sau creşterea spaţiului de stocare folosind un card microSD.

Ecranul de 6,7” de tip Infinity-O (perforat central) foloseşte un panou Super AMOLED Plus cu rezoluţie Full HD+ (2.400 x 1.080 pixeli) şi poate afişa conţinut HDR10+, asemeni altor modele de top de pe piaţă. La capitolul camere foto, avcem o cameră principală de 48 megapixeli f/2.0 cu stabilizare „Super Steady OIS”, o cameră ultra-wide de 12 megapixeli f/2.2 şi o cameră macro de 5 megapixeli f/2.4. Camera frontală de 32 megapixeli are o diafragmă f/2.2.

Galaxy S10 Lite vine echipat cu Android 10 şi One UI 2.0 din fabrică şi va ajunge pe piaţă spre sfârşitul trimestrului întâi din 2020, la un preţ de pornire de 650 de euro.

Telefoanele urmează să fie afişate la standul Samsung de la târgul de tehnologieCES 2020, care începe săptămâna viitoare în Las Vegas.

Sursa 1 - https://www.go4it.ro/telefoane-mobile/galaxy-s10-lite-si-note10-lite-anuntate-oficial.-vin-cu-hardware-high-end-si-preturi-mai-mici-18684800/

Sursa 2 - https://www.gsmarena.com/samsung_introduces_galaxy_s10_lite_and_galaxy_note10_lite_with_big_batteries-news-40843.php

13 Răspunsuri 13

teacher_
#StarMember
Abia aștept să apară.. o să mai aștept achiziția unui telefon datorita acestei știri... Sa vedem ce va fi că nu suna rău specificațiile.

Jay
Campion certificat
Avalanșă de telefoane noi si din ce in ce mai performante.. Cred ca mi-ar sclipi ochii ca unui copil in seara de Craciun, daca as putea participa la o expoziție cu lansare de telefoane noi :)))

Vio73
#StarMember
E din ce în ce mai bine! Avem o gamă variată de produse încă de la început de an!

Ascary
Campion certificat
Super review FaraUnID,multumim!

FaraUnID
Campion certificat

La un pret de pornire de 650 euro adica undeva pe la 3000 lei parca nu e chiar atat de lite si asta in conditiile in care un S10 standard este undeva pe la 3500 - 3600 lei, sau ma rog, portofelul / contul bancar se va simti ceva mai lite dupa achizitie.

Modelul Galaxy S10 Lite in varianta cu 6 GB RAM tind sa cred ca pleca de la 650 euro, adica undeva pe la 3000 lei. Chiar acum sunt in parale si pe site-ul Altex si vad ca un SAMSUNG Galaxy S10 cu 512GB si 8GB RAM este la 3500 lei https://altex.ro/telefon-samsung-galaxy-s10-512gb-8gb-ram-dual-sim-gradation-black/cpd/SMTG973FZKG/

Bun marketing-ul astora de la Samsung. Probabil cinvea din departament are nevoie urgenta de un transplant de creier, pentru ca nu pot sa-mi explic politica de pret in acest caz.

Razvan
#StarMember
Cam scumpe noile telefoane din gama lite de la Samsung. Probabil se vor mai scumpi și cele din gama S10, odată cu lansarea lui S20, ca să pară atractive variantele lui S10/Note 10 lite și S20. Fiind o diferență mică, mulți vor alege S20 sau mai este o posibilitate să nu se mai producă S10/S10+, lăsând pe piață S10 lite și S20.

daniel_costel
Junior entuziast
Frumos....

Vio73
#StarMember
Cam scumpicele bine. Dar sigur vor exista cumpărători!

Ascary
Campion certificat
La felul cum arata cred ca e mai mult pentru doamne,foarte finuț 🙂

Anca07
#StarMember
E un telefon fiabil si interesant. Eu una nu sunt pro modele lite alte telefoanelor, pentru ca diferenta de pret este aproape insesizabila intre modelul clasic si lite. Raman fidela modelului clasic si nu lite, si de aceea nu mi se pare o investitie buna de ambele parti: cumparator si producator.

Gianni
Cunoscător certificat
Piața este plină de telefoane de tot tipul , numai că cumpărătorii sunt din ce în ce mai puțini .La lansare unui nou telefon prețurile sunt destul de mari dar dupa cîteva luni prețul va scădea constant și se va regulariza in funție de performanțele telefonului.

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Varianta Lite la 650 de euro? Nu de alta, dar prin noiembrie S10 Plus era 3000 lei la Emag, Altex si PC Garage.. Asta ca sa nu mai spun de S10e, care se gaseste pe la 2300 lei.

Vio73
#StarMember
Înseamnă că se jonglează la greu cu prețurile!