anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Noi telefoane mobile Samsung din seria GALAXY A

Miha_Z
#StarMember

Samsung a înregistrat denumirile pentru 9 telefoane mobile din seria GALAXY A. Informația a fost preluată din Coreea de Sud.

Samsung GALAXY A12; Samsung GALAXY A22; Samsung GALAXY A32; Samsung GALAXY A42; Samsung GALAXY A52; Samsung GALAXY A62; Samsung GALAXY A72; Samsung GALAXY A82; Samsung GALAXY A92. 

https://gadget.ro/lista-de-telefoane-mobile-din-seria-galaxy-a-ce-urmeaza-a-fi-anuntate-de-samsung-in-2020/

Ce parere aveti de strategia de a pune cifra 2 la final?

10 Răspunsuri 10

teacher_
#StarMember
Mie îmi stă mintea doar la reducerea aceea super mega mare la A10, la un preț de 300 de lei care a fost Black Friday, la eMag, și l-am ratat la o secunda :))). Oricum, poate 1 sau 2 din modelele prezentate de tine vor apărea și pe piata din Europa..!

Miha_Z
#StarMember
Eu stiam ca a fost la 200 Roni. Oricum o reducere mare fata de ~ 700 cat e pretul lui normal.

teacher_
#StarMember
Ai dreptate, era 200 de lei de la 550...:)

Razvan
#StarMember
Cred că ”cifra 2” din coada denumirii telefonului se referă la al doilea an de lansare al noilor telefoane din gama A, care au fost redenumite in anul 2019. Probabil că, în anul 2021 vor avea ”cifra 3 in coadă”, o denumire crescătoare asemănătoare ca la cele din gama S și Note.

Vio73
#StarMember
Deja încep să se canibalizeze, de nu mai știi care este A 70 sau 71, A 50 sau 51, etc. Dacă vin și cu în coadă, e mai complicat. Vom vedea și care sunt diferențele. Un telefon bun din seria A, eu îl văd pe A 90.

Jay
Campion certificat
Teoretic, pare sa fie a doua serie din aceleasi dispozitive, si cu dprinta de a transmite "îmbunătățite", ca doar pentru orice vrei sa faci iti trebuie întâi o schiță:D, cu trimitere si catre an... o fi vreo chestie psihologică :))).. altfel, puteau sa procedeze ca si cu alte dispozitive sa pastreze numele si sa adauge la final anul.. cum au facut, de exemplu, cu A3.. i-au spus 2017 😄

Laura_cio
Senior
Cifra “2” este o cifra cu soț, o cifra para care pare sa vina de la numărul de ani al lansării gamei. Oricum, va fi o mega lansare.

Anonim
Neaplicabil
Ciudate aceste denumiri, aș fi preferat altceva, te "bagă" în ceață Samsung :) Dar probabil că au ei motive destule să le numească așa :)) Să așteptăm să le vedem și în România. Din seria A cred că A90 este cel mai bun, evident și cel mai scump.

Gianni
Cunoscător certificat
Samsung pregătește de mai mult timp o mega lansare și încearcă să testeze piața cu o varietate cît mai mare de telefoane ultra performante, pe gustul si buzunarul la cîți mai mulți clienți. Cred că au o strategie foarte bine pusă la punct; nu degeaba sunt in top și cred că vor rămîne. Vom vedea dacă și calitatea va fi aceiași. Cifra 2 poate reprezenta a 2a lansare a seriei A cu mici modificări și îmbunătățiri; sau anul lansării; asta vom mai vedea pe parcurs.

Vio73
#StarMember
Foarte bine! Ideea este că nu mai înțelege nimeni care este diferența dintre A 50 și A 51, etc.