Întrebare fară răspuns

Noi telefoane mobile Samsung din seria GALAXY A

Samsung a înregistrat denumirile pentru 9 telefoane mobile din seria GALAXY A. Informația a fost preluată din Coreea de Sud.

Samsung GALAXY A12; Samsung GALAXY A22; Samsung GALAXY A32; Samsung GALAXY A42; Samsung GALAXY A52; Samsung GALAXY A62; Samsung GALAXY A72; Samsung GALAXY A82; Samsung GALAXY A92. 

https://gadget.ro/lista-de-telefoane-mobile-din-seria-galaxy-a-ce-urmeaza-a-fi-anuntate-de-samsung-in-2020/

Ce parere aveti de strategia de a pune cifra 2 la final?

Răspunsuri

Mie îmi stă mintea doar la reducerea aceea super mega mare la A10, la un preț de 300 de lei care a fost Black Friday, la eMag, și l-am ratat la o secunda :))). Oricum, poate 1 sau 2 din modelele prezentate de tine vor apărea și pe piata din Europa..!

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Ai dreptate, era 200 de lei de la 550...:)

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Cred că ”cifra 2” din coada denumirii telefonului se referă la al doilea an de lansare al noilor telefoane din gama A, care au fost redenumite in anul 2019. Probabil că, în anul 2021 vor avea ”cifra 3 in coadă”, o denumire crescătoare asemănătoare ca la cele din gama S și Note.

Deja încep să se canibalizeze, de nu mai știi care este A 70 sau 71, A 50 sau 51, etc. Dacă vin și cu în coadă, e mai complicat. Vom vedea și care sunt diferențele. Un telefon bun din seria A, eu îl văd pe A 90.

Teoretic, pare sa fie a doua serie din aceleasi dispozitive, si cu dprinta de a transmite "îmbunătățite", ca doar pentru orice vrei sa faci iti trebuie întâi o schiță:D, cu trimitere si catre an... o fi vreo chestie psihologică :))).. altfel, puteau sa procedeze ca si cu alte dispozitive sa pastreze numele si sa adauge la final anul.. cum au facut, de exemplu, cu A3.. i-au spus 2017 :D

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Cifra “2” este o cifra cu soț, o cifra para care pare sa vina de la numărul de ani al lansării gamei. Oricum, va fi o mega lansare.

Ciudate aceste denumiri, aș fi preferat altceva, te "bagă" în ceață Samsung :)
Dar probabil că au ei motive destule să le numească așa :))
Să așteptăm să le vedem și în România.
Din seria A cred că A90 este cel mai bun, evident și cel mai scump.

Samsung pregătește de mai mult timp o mega lansare și încearcă să testeze piața cu o varietate cît mai mare de telefoane ultra performante, pe gustul si buzunarul la cîți mai mulți clienți. Cred că au o strategie foarte bine pusă la punct; nu degeaba sunt in top și cred că vor rămîne. Vom vedea dacă și calitatea va fi aceiași. Cifra 2 poate reprezenta a 2a lansare a seriei A cu mici modificări și îmbunătățiri; sau anul lansării; asta vom mai vedea pe parcurs.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!