Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

La multi ani Comunitate !

Iata ca am incheiat primul an de Comunitate si trecem in urmatorul.Imi doresc ca si 2020 sa fie la fel de activ cu multe intrebari si raspunsuri pe masura. Sa ne ajutam unii pe altii si in anul care vine asa cum am facut-o si in anul ce-a trecut. Tot binele din lume vi-l doresc si sa ne facem comunitatea tot mai mare. La multi ani!

Răspunsuri

La mulți ani, cu sănătate și bucurii! Vă doresc să aveți un an 2020, plin de realizări, cu cei dragi aproape, cu liniște și pace!

La multi ani dragi colegi de comunitate!
La multi ani Comunitate Orange!
Noul An sa fie mai bun si mai imbelsugat pentru toti!
Va doresc multe clipe de fericire si sanatate maxima. :)

La multi ani tuturor!

Anca07
Anca07

Anca07

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Anca07

La Mulți Ani tuturor celor din comunitate,sper ca noul an 2020 să ne aducă mai multe bucuri să fim cît mai aproape de cei dragi iar realizările să fie cît mai multe.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!