Întrebare fară răspuns

Posturile TV Discovery si Eurosport eliminate din grila din ian. 2020

Discovery-urile si Eurosport OUT din ian 2020

Buna, exista zvonuri extrem de solide ca toate posturile Discovery si Eurosport vor fi scoase din 31.12.2019.
Cei din Call Center jura ca posturile nu vor fi scoase.

Voi ce informatii aveti?
Multumesc.

PS: daca e adevarat, este cea mai mare teapa pe care am luat-o. Si tocmai de la Orange dupa 19 ani vechime. Daca va fi asa, mai rabd 2 ani si fuuuug (ma descarc si eu...)

BVBogdan
BVBogdan

BVBogdan

User level
Nivel
1
506 / 750
puncte
Custom field 2
BVBogdan

Răspunsuri

Pagina 1 din 27

Din păcate și eu sunt dezamăgit de decizie, dar nu e vina Orange neapărat... Din ce știu, sunt scoase din grila Telekom, și cum Orange merge pe infrastructura Telekom la cablu, suntem cumva victime colaterale. Nu știu dacă și la satelit se aplică! Tu ce fel de televiziune ai?

https://www.stiripesurse.ro/dezastru-pentru-abonatii-telekom-si-nextgen-portofoliul-dicovery-cu-canalele-eurosport-si-cele-de-documentare-nu-mai-sunt-disponibile_1416692.html

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Da, e foarte probabil sa fie scoase din grila Orange de pe CATV (infrastructura Telekom România Communications), decizie datorată în principal datorită grupului Discovery care a scumpit pachetul la ultima negociere. Asa au procedat și în 2012 și au fost zburați de RDS, probabil după o perioada se vor introduce măcar canalele Eurosport. Ei mizează pe latura sentimentală și aruncă vina pe Telekom.

Eu citisem ca ies din grila Telekom.. de Orange n-am auzit nimic inca..

https://www.media-max.ro/animal-planet-discovery-eurosport-ies-din-grila-telekom/

De la 1 ianuarie, Eurosport 2 nu va mai fi disponibil pe tv analogica de la digi, tot din cauza Discovery. Era bine sa rămână la francezi, ca nu mai dădea nici 2 bani nicio companie din România pe programele Discovery, care sunt scumpe și lipsite de conținut.

Eu am Global.
Incerc sa aflu daca vor fi scoase si din TV GO pentru ca, aparent, cei care au DTH nu vor avea probleme, asa ca sper sa raman cu Eurosport in TV GO.
PS1: vad ca deja au aparut Euronews, Nat Geo HD, NG Wild HD, 3 viasat-uri in HD si alte cateva posturi de umplutura...
PS2: sper sa nu ne faca vreo surpriza si cu net-ul... Ma astept la tot felul de nenorociri...
PS3: standardele Orange nu mai sunt...

BVBogdan
BVBogdan

BVBogdan

User level
Nivel
1
506 / 750
puncte
Custom field 2
BVBogdan

Sa speram ca vor rămâne doar zvonuri. Am trăit deja o dezamagire când au scos NatGeo și NatGeo Wild, dacă dispar și canalele Discovery renunț la televiziune cu totul.

Din grila Telekom vor fi scoase si cred ca se va intampla si la Orange. Asa zic si eu ca am luat o mare teapa ca si eu am doar de 1 luna televiziunea si internetul fix de la Orange. Digi tocmai a renegociat cu Discovery si raman in grila plus ca mai adauga cateva programe.

CosEp
CosEp

CosEp

User level
Nivel
0
87 / 100
puncte
Custom field 2
CosEp

Corect, nici nu dau vina pe Orange. Poate daca se va finaliza vanzarea Telekom se va schimba ceva dar nu cred.

CosEp
CosEp

CosEp

User level
Nivel
0
87 / 100
puncte
Custom field 2
CosEp

Din cate stiu datorita faptului ca nu au ajuns la o intelegere in privinta costurilor cu grupul Discovery -Eurosport, posturile TV vor fi eliminate din grila. Asta este un motiv pentru care inca mai am servicii fixe de la RCS&RDS.

Felicitari!
Eu am 6 saptamani de Orange Fix... Am sarit de perioada de proba... CLAR, VOI REZILIA TOT, DIN SUFLET, la sfarsitul perioadei contractuale.
M-am incantat la telefon... Deh... 19 ani vechime... Dam inainte. Spor in toate sa ai! AN NOU BUN!!!

BVBogdan
BVBogdan

BVBogdan

User level
Nivel
1
506 / 750
puncte
Custom field 2
BVBogdan

@BVBogdan poate in viitor vor ajunge la un consens si se vor reintroduce posturile grupului Discovery -Eurosport. In 2 ani se pot intampla multe.

Nu prea are legătură, pentru că e vorba de grila Telekom. Din păcate! Pe satelit vor rămâne canalele Discovery și Eurosport.
Orange are o mare piatră de moară legată de gât, atâta timp cât depind de serviciile fixe ale Telekomului, mai ales că ăia nu prea mai au nicio tragere de inimă să facă ceva bun la noi. Dacă ar veni mai repede cu grila lor, ar rupe piața!

https://www.orange.ro/love/local/client-orange/

Sunt unul care dețin atât pachetul Love cu fibră, cât și cel rural. E mult mai bună grila TV satelit decât cea pe fibră ( e mai completă), dar e și mai bună cea de fibră proprie ( unde Orange și-a lansat de curând). Hai Orange cu propria televiziune, la nivel național, că ne-am săturat de Telekom!

Azi 01.01.2020 confirm ca au fost scoase din grila, voi suna si voi cere rezilierea contractului.Cand am optat pt tv de la orange mi s-a oferit o grila de programe fapt pt care am si ales orange; daca nu se regaseau discovery, eurosport nu as fi ales orange tv.

Constantin mardare
Constantin mardare

Constantin mardare

User level
Nivel
0
64 / 100
puncte
Custom field 2
Constantin mardare

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!